You Are Here: Home » ΝΑΥΤΙΛΙΑ » Iκανοποίηση Πλακιωτάκη για το νέο MASTER PLAN της Ο.Λ.Π. ΑΕ

Iκανοποίηση Πλακιωτάκη για το νέο MASTER PLAN της Ο.Λ.Π. ΑΕ

Iκανοποίηση Πλακιωτάκη για το νέο MASTER PLAN της Ο.Λ.Π. ΑΕ
Την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για την κατάθεση του νέου βελτιωμένου master plan της ΟΛΠ Α.Ε. εξέφρασε ο Υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης κάνοντας λόγο για ένα τεράστιο στοίχημα για τη χώρα μας. Σε δήλωσή του τόνισε τα εξής:
“Η υλοποίηση του επενδυτικού σχεδίου, αφού εξετασθεί από την αρμόδια Επιτροπή Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Λιμένων (ΕΣΑΛ), συνεπάγεται εντυπωσιακά οφέλη για το λιμάνι του Πειραιά, αφού θα υλοποιηθούν σημαντικά έργα ύψους 800 εκατομμυρίων ευρώ, έργα που αλλάζουν άρδην την δυναμική του.
Όπως είχα επισημάνει μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήσαμε στα μέσα Ιουλίου, η επένδυση αυτή αποτελεί ένα τεράστιο στοίχημα για την χώρα.
Και αυτό γιατί στέλνει ένα σαφές και ξεκάθαρο μήνυμα προς τους ξένους επενδυτές, τόσο στην Κίνα, όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο, ότι η κυβέρνηση μας είναι αποφασισμένη, στο πλαίσιο της νομιμότητας πάντα, να προχωρήσει με γρήγορο ρυθμό σε όλες εκείνες τις δομικές αλλαγές που απαιτούνται ώστε να βρουν πρόσφορο έδαφος όλα εκείνα τα επενδυτικά προγράμματα που βελτιώνουν την ανταγωνιστικότητα της εθνικής μας οικονομίας σε παγκόσμιο επίπεδο, ωφελώντας όχι μόνο τους επενδυτές, αλλά και τον Ελληνικό λαό”.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı