You Are Here: Home » Uncategorized » “H τρομοκρατία δεν θα περάσει”

“H τρομοκρατία δεν θα περάσει”

“H τρομοκρατία δεν θα περάσει”

Απειλές και προειδοποιήσεις από στελέχη του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου καταγγέλλει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Υπαλλήλων Εμπορικής Ναυτιλίας. Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρεται στη μη εφαρμογή των αποφάσεων που αφορούν στον νέο Οργανισμό που συμβάλει στην εικόνα διάλυσης του Υπουργείου με αποτέλεσμα το διοικητικό κενό να μεγαλώνει καθημερινά.

Οπως υποστηρίζει “για την σημερινή διαλυτική κατάσταση έχουν επισημανθεί οι ευθύνες όσων εμπλέκονται καθώς και οι λόγοι για τους οποίους πρέπει να ελεγχθούν. Πανικόβλητοι για την κατάσταση την οποία έχουν δημιουργήσει, προσπαθούν να ξεφύγουν φτάνοντας, κεκλεισμένων των θυρών, σε «απειλές» και «προειδοποιήσεις να προσέχουμε». Εμείς όμως θα συνεχίσουμε να είμαστε απρόσεχτοι.

Απευθυνόμαστε λοιπόν προς «απειλούντες» και «προειδοποιούντες», ούτε τους φοβόμαστε, ούτε μας τρομάζουν. Η καρέκλα τους και τα πόστα τους δεν είναι μηχανισμοί και ασπίδες κάλυψης της ανεπάρκειας και αυθαιρεσίας τους. Ότι και να κάνουν θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις ευθύνες τους και δε θα τις φορτώσουν στις πλάτες του προσωπικού.

Σε ότι αφορά τον Υπουργό Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, που είναι ο κύριος υπεύθυνος της σημερινής κατάστασης, μάλλον δεν έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει στο ΥΝΑ το τελευταίο διάστημα, εκτός και αν έχει αντιληφθεί και όλα γίνονται υπό τις οδηγίες του. Να του θυμίσουμε ότι εμείς είμαστε Δημόσιοι Υπάλληλοι και δουλεύουμε για το κοινό καλό βάσει νόμων και δεν υποκύπτουμε σε πρακτικές που θυμίζουν μαφία. Γι’ αυτό το λόγο ξεκαθαρίζουμε ότι: απειλές και προειδοποιήσεις από όσους έχουν ευθύνη δεν περνάνε”.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı