You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » H ΟΙL ONE ξαναχτυπά!

H ΟΙL ONE ξαναχτυπά!

H ΟΙL ONE ξαναχτυπά!

Η εταιρεία άσκησε έφεση κατά της απόφασης με την οποία απερρίφθη η αγωγή της κατά του Δημάρχου Κερατσινίου-Δραπετσώνας.

Για νέα προσπάθεια εκφοβισμού των κατοίκων της πόλης κάνει λόγο ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας μετά την έφεση που κατέθεσε η OIL ONE κατά της απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Πειραιά με την οποία απερρίφθη η αγωγή της με την οποία απαιτούσε από τον κο Βρεττάκο αποζημίωση ύψους 500.000 ευρώ ενώ ζητούσε ακόμα και την προσωποκράτησή του για ένα έτος. Η εταιρεία άσκησε έφεση στο Τριμελές Εφετείο Πειραιά κι έτσι αναμένεται η υπόθεση να επανέλθει στις δικαστικές αίθουσες.

Στην ανακοίνωση του Δημάρχου γίνεται λόγος για νέα προσπάθεια της Oil One να τρομοκρατήσει και να φιμώσει τους πολίτες. “Η εταιρεία που από το 2015 λειτουργεί στην πόλη μας και μας έχει καταδικάσει να μην μπορούμε να βγούμε στα μπαλκόνια μας τους καλοκαιρινούς μήνες και η οποία είναι υπεύθυνη για την παραγωγή ρύπων που δηλητηριάζουν εμάς και τα παιδιά μας ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ”.

Και η ανακοίνωση καταλήγει: “Το μήνυμα παραμένει σαφέστατο, «ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ-ΜΗ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΤΕ-ΜΗΝ ΑΓΩΝΙΖΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ» Για εμάς ένα είναι σίγουρο. Παρά τις ποικιλότροπες προσπάθειες εκφοβισμού των ανθρώπων που αγωνίζονται θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερη ένταση την προσπάθειά μας για την άμεση
μετεγκατάσταση των βιομηχανιών μέσα από τα σπίτια μας”.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı