You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Εξώδικο στον ΟΛΠ για πλωτές δεξαμενές ΒΔ της Ψυττάλειας

Εξώδικο στον ΟΛΠ για πλωτές δεξαμενές ΒΔ της Ψυττάλειας

Εξώδικο στον ΟΛΠ για πλωτές δεξαμενές ΒΔ της Ψυττάλειας

Να μην προχωρήσει στην εγκατάσταση των δύο πλωτών δεξαμενών ΒΔ της Ψυττάλειας καλούν με εξώδικο τον ΟΛΠ κάτοικοι της Σαλαμίνας ανάμεσά τους και ο τέως δήμαρχος Γιάννης Τσαβαρής. Συγκεκριμένα, όπως υποστηρίζουν, η χερσαία και θαλάσσια ζώνη της Ψυττάλειας δεν περιλαμβάνεται στους χώρους τους λιμένος Πειραιώς που παραχωρήθηκαν στην εταιρεία με τη Σύμβαση Παραχώρησης του 2002.

“Οι σκοπούμενες κατασκευές συνιστούν μεγάλης κλίμακας παρεμβάσεις κι εγείρουν σοβαρότατα ζητήματα νομιμότητας και περιβαλλοντικής προστασίας πολύ δε περισσότερο που επιχειρείται η εκ πλαγίου νομιμοποίησή τους στο πλαίσιο των επενδυτικών σχεδίων του ΟΛΠ” τονίζουν στο εξώδικο προειδοποιώντας ότι δεν πρόκειται να δεχθούν περαιτέρω επιδείνωση της ποιότητας ζωής τους.

Καλούν τη διοίκηση του Οργανισμού να μην προχωρήσουν στην εγκατάσταση των δεξαμενών και να απομακρύνουν οποιαδήποτε προσωρινή εγκατάσταση. Διαφορετικά θα αναζητήσουν αποκατάσταση της ζημίας που θα υποστούν η Σαλαμίνα και οι κάτοικοί της καθώς και την απόδοση ποινικών ευθυνών.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı