You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Εργασίες συντήρησης σε αθλητικούς και πολιτιστικούς χώρους του Δήμου Πειραιά

Εργασίες συντήρησης σε αθλητικούς και πολιτιστικούς χώρους του Δήμου Πειραιά

Εργασίες συντήρησης σε αθλητικούς και πολιτιστικούς χώρους του Δήμου Πειραιά

Εκτεταμένες εργασίες επισκευών και συντήρησης πραγματοποιούνται σε αθλητικούς και πολιτιστικούς χώρους, τους οποίους διαχειρίζεται ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά. Οι εργασίες έχουν ξεκινήσει από τα μέσα Ιουλίου και θα διαρκέσουν όλο τον Αύγουστο, προκειμένου οι χώροι να είναι έτοιμοι, για την έναρξη των νέων αθλητικών και πολιτιστικών προγραμμάτων.

Συγκεκριμένα, στο Βεάκειο Θέατρο πραγματοποιούνται οι απαραίτητες επισκευές στη σκηνή, τα μάρμαρα και τον περιβάλλοντα χώρο. Εργασίες γίνονται επίσης και στο θέατρο του Πολιτιστικού Πολυχώρου «Κώστας Κωσταράκος» στα Καμίνια.

Στο Δημοτικό Κολυμβητήριο «Ανδρέας Γαρύφαλλος», πραγματοποιείται η καθιερωμένη ετήσια συντήρηση, τόσο στην πισίνα όσο και στις υπόλοιπες εγκαταστάσεις. Στο γήπεδο ποδοσφαίρου στον Άγιο Διονύσιο, τοποθετείται επιπλέον φωτισμός και νέοι επαγγελματικοί πάγκοι, ενώ γίνεται και συντήρηση του χλοοτάπητα.

Παράλληλα, πραγματοποιούνται οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης στο γήπεδο Beach Volley και στα γήπεδα 5 x 5 στα Βοτσαλάκια, στo κλειστό γήπεδο Μπάσκετ στα Καμίνια και στο «Π. Σαλπέας», όπως και στο «Θεμιστόκλειο». Στα 5 δημοτικά γυμναστήρια της πόλης, οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Επισημαίνεται ότι συνεχίζεται κανονικά, με ευθύνη του Ο.Π.Α.Ν., η συντήρηση της πισίνας στο 1ο Ειδικό Σχολείο Πειραιά, η οποία λειτούργησε μετά από 16 χρόνια και εξυπηρετεί θεραπευτικούς σκοπούς.

Η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κα Σταυρούλα Αντωνάκου δήλωσε:

«Γνωρίζουμε ότι οι ανάγκες στο Δήμο Πειραιά, κυρίως σε ό,τι αφορά στον αθλητισμό είναι πολύ μεγάλες. Οι περισσότεροι αθλητικοί χώροι έχουν να συντηρηθούν πολλά χρόνια. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια από τον Ο.Π.Α.Ν., έτσι ώστε να ολοκληρωθούν σε πρώτη φάση τα έργα στους χώρους με τη μεγαλύτερη χρήση και επισκεψιμότητα από τους δημότες. Ο επόμενος στόχος μας είναι από τον Σεπτέμβριο να ξεκινήσουμε εργασίες στα ανοιχτά δημοτικά γήπεδα σε όλες τις γειτονιές του Πειραιά. Παράλληλα, βρισκόμαστε σε αναζήτηση νέων χώρων οι οποίοι θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν, καθώς ο Πειραιάς, αν και ένας από τους μεγαλύτερους σε πληθυσμό Δήμους της χώρας, έχει ελάχιστες αθλητικές εγκαταστάσεις».

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı