You Are Here: Home » ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ » Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Πειραιά λόγω κατασκευής αγωγού ομβρίων και ακαθάρτων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Πειραιά λόγω κατασκευής αγωγού ομβρίων και ακαθάρτων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Πειραιά λόγω κατασκευής αγωγού ομβρίων και ακαθάρτων

Λόγω εκτέλεσης εργασιών κατασκευής αγωγού ομβρίων και ακαθάρτων, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα παρακάτω οδικά τμήματα, περιοχής Δήμου Πειραιώς, κατά το χρονικό διάστημα από 26-6-2016 έως 26-12-2016 :

Σταδιακός περιορισμός του αριθμού των λωρίδων κυκλοφορίας της οδού Ομ. Σκυλίτση, από τρεις  σε δύο, στο τμήμα της από τη συμβολή της με την οδό Μακρών Τειχών έως την οδό 34ου Συντάγματος Πεζικού, με κατάληψη του αριστερού τμήματος του οδοστρώματος κατά τη φορά κίνησης των οχημάτων.

Σταδιακός περιορισμός του πλάτους κυκλοφορίας της οδού Ομ. Σκυλίτση, στα 3,00μ., στο τμήμα της από τη συμβολή της με την οδό 34ου Συντάγματος Πεζικού έως την οδό Μπιζανίου, με κατάληψη του αριστερού τμήματος του οδοστρώματος κατά τη φορά κίνησης των οχημάτων.

Σταδιακός περιορισμός του πλάτους κυκλοφορίας του κλάδου εξόδου της Γρ. Λαμπράκη προς την οδό Ομ. Σκυλίτση, στα 2,75μ. με κατάληψη του δεξιού τμήματος του οδοστρώματος κατά τη φορά κίνησης των οχημάτων και σε μέγιστο μήκος 175μ. πριν τη συμβολή της με την Ομ. Σκυλίτση.

– Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα έχουν ισχύ κατά τις ώρες 06:00′ – 23:00′ και η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από το εναπομένον κάθε φορά πλάτος του οδοστρώματος.

Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων – εξαιρουμένων των οχημάτων του εργοταξίου και άμεσης ανάγκης – στην οδό Ομ. Σκυλίτση, στο τμήμα της από τη συμβολή της με την Πλ. Ιπποδαμείας έως τη συμβολή της με την οδό Μπιζανίου, κατά τις ώρες 23:00′ έως 06:00′ της επομένης.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας στα 40χλμ/ώρα και απαγόρευση του προσπεράσματος στην Ομ. Σκυλίτση, στο τμήμα της από τη συμβολή της με την οδό Πύλης έως την οδό Μπιζανίου, όπως επίσης στον κλάδο εξόδου της Γρ. Λαμπράκη προς την Ομ. Σκυλίτση, καθ’ όλο το μήκος αυτού.

Απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης στη δεξιά πλευρά της Ομ. Σκυλίτση και στο τμήμα της από τη συμβολή της με την Μακρών Τειχών έως την οδό Μπιζανίου.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Ομ. Σκυλίτση, στο τμήμα της από τη συμβολή της με τον κλάδο εξόδου από τη Γρ. Λαμπράκη έως τη συμβολή της με την οδό Μπιζανίου, δε θα εφαρμόζονται ταυτόχρονα με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που περιγράφονται για το ως άνω τμήμα σε προηγούμενη (από 8-6-2016) απόφαση της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής.

Για τη διευκόλυνση των οδηγών προτείνονται οι εξής εναλλακτικές διαδρομές:

1. Λιμάνι – Κόνωνος – Πειραιώς.

2. Β. Γεωργίου ή Ακτή Ποσειδώνος – Εθν. Αντιστάσεως – Καραολή & Δημητρίου – Γρ. Λαμπράκη – Τζαβέλλα.

3. Ακτή Μιαούλη – 2ας Μεραρχίας – Ακτή Μουτσοπούλου – Γρ. Λαμπράκη – Τζαβέλλα.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı