You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Kαλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης στον Δήμο Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη

Kαλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης στον Δήμο Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη

Kαλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης στον Δήμο Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη

Οι βιβλιοθήκες του Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη συμμετέχουν για έκτη συνεχή χρονιά στην καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας 2017 που διοργανώνεται από την Εθνική Βιβλιοθήκη και το δίκτυο Ελληνικών βιβλιοθηκών.

Από τις 16 Ιουνίου έως τις 8 Σεπτεμβρίου παιδιά ηλικίας 5-12 ετών θα έχουν την δυνατότητα να μετέχουν σε ένα πανελλαδικό παιχνίδι σύνθεσης γύρω από διαφορετικά “σημεία”. Μέσα από τις δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν στους χώρους των βιβλιοθηκών, οι μικροί φίλοι θα αναζητήσουν και θα ανακαλύψουν πόσα διαφορετικά πράγματα, λέξεις και έννοιες μπορεί να είναι ένα σημείο: σημείο εκκίνησης, σημείο στίξης, σημείο καμπής, σημείο ισορροπίας, σημεία των καιρών, σημεία του ορίζοντα, “σημεία και τέρατα”, κά.

Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα έχει ως εξής:

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΝΙΚΑΙΑΣ

Παρασκευή 16 Ιουνίου, 6:00-7:30 το απόγευμα

Γιορτή έναρξης

Πόσα διαφορετικά πράγματα, λέξεις, έννοιες μπορεί να είναι ένα σημείο; Στη βιβλιοθήκη ψάχνουμε, ανακαλύπτουμε, ζωγραφίζουμε, φωτογραφίζουμε διαφορετικά σημεία και φανταζόμαστε τις περιπέτειες μας αυτό το καλοκαίρι από σημείο σε…σημείο. Τέλος φτιάχνουμε το ημερολόγιο του καλοκαιριού με τις σημαντικές ημερομηνίες της βιβλιοθήκης.

Για όλα τα παιδιά

 

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı