You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Έκπτωση 30% για Λέσβο, Χίο, Λέρο& Κω από την Blue Star Ferries

Έκπτωση 30% για Λέσβο, Χίο, Λέρο& Κω από την Blue Star Ferries

Έκπτωση 30% για Λέσβο, Χίο, Λέρο& Κω από την Blue Star Ferries

Για δεύτερη συνεχή χρονιά στηρίζει η BlueStarFerries, μέλος της AtticaGroup, την προσπάθεια αναστροφής του αρνητικού κλίματος που δημιουργήθηκε λόγω της προσφυγικής κρίσης στα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίουκαι σε συνεργασία με τις Δημοτικές Αρχές και τις τοπικές ενώσεις ξενοδόχων, προσφέρει έκπτωση 30% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των επιβατών που θα επιλέξουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές τα νησιά Λέσβο, Χίο, Λέρο και Κω.

Η έκπτωση ισχύει από 15/06/17 έως 10/09/17 και αφορά σε όλες τις κατηγορίες επιβατικών εισιτηρίων, Ι.Χ. αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, με την προϋπόθεση οι ενδιαφερόμενοι να προσκομίζουν στα κατά τόπους συνεργαζόμενα πρακτορεία αποδεικτικό, το οποίο να επιβεβαιώνει τουλάχιστον 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενο κατάλυμα σε κάποιον από τους συγκεκριμένους προορισμούς.

Η ενέργεια αυτή στοχεύει τόσο στην υποστήριξη των νησιών,τα οποία υποδέχτηκαν και φιλοξένησαν πλήθος προσφύγων για μεγάλο χρονικό διάστημα, όσο καιστην ενίσχυση της τουριστικής τους κίνησης.

Η BlueStarFerries,για ακόμα μία φορά, στέκεται αρωγός στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η νησιωτική Ελλάδα. Πέραν του μεγάλου συμβολισμού, η ουσιαστική αυτή πρωτοβουλίακαταδεικνύει,για πολλοστή φορά, πως η Ακτοπλοΐα αποτελεί βαρόμετρο για την ανάπτυξη της νησιωτικής Ελλάδας, την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της.

Ο Όμιλος Attica, μέλος του Ομίλου MarfinInvestment Group (MIG), δραστηριοποιείται στον κλάδο της επιβατηγού ναυτιλίας στην Αδριατική θάλασσα και στις Ελληνικές Ακτοπλοϊκές γραμμές (Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Νησιά Β.Α. Αιγαίου και Κρήτη). Διαθέτει έναν από τους πλέον σύγχρονους επιβατηγούς στόλους στην Ευρώπη, με 13 επιβατηγά-οχηματαγωγά πλοία,τα οποία προσφέρουνυπηρεσίες μεταφοράς υψηλού επιπέδου για επιβάτες, φορτηγά και Ι.Χ. οχήματα.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı