You Are Here: Home » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΚΟΣΜΙΚΑ » EDUCATION AWARDS ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΞΥΝΗ –ΒΡΑΒΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ

EDUCATION AWARDS ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΞΥΝΗ –ΒΡΑΒΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ

EDUCATION AWARDS ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΞΥΝΗ –ΒΡΑΒΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ

Η ORANGE CRUISES έκλεισε «ραντεβού» με το νικητή Μαρίνο Χατζή για το επαγγελματικό του μέλλον!

 

Η κορυφαία εταιρεία στον κλάδο των Ναυτιλιακών, ORANGE CRUISES, επιβράβευσε την προσπάθεια και τις επιδόσεις του νικητή της κατηγορίας ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ, Μαρίνου Χατζή, σπουδαστή Ναυτιλιακών στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά, κλείνοντας μαζί του «ραντεβού» για συνέντευξη εργασίας, στη λαμπερή τελετή απονομής των EDUCATION AWARDS στο αμφιθέατρο του «Αθήνα 9,84» στο Γκάζι, παρουσία ακαδημαϊκών, εκπροσώπων των media και διακεκριμένων επαγγελματιών της αγοράς.

«Με ιδιαίτερη χαρά αποδεχτήκαμε την πρόσκληση του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ στην πρώτη αυτή εκδήλωση των Education Awards. Στηρίζουμε καινοτόμες ιδέες και προσπάθειες δημιουργίας νέων προτύπων. Ευχαριστούμε πολύ τον όμιλο ΞΥΝΗ για την τιμή να παρευρεθούμε σήμερα εδώ και συγχαρητήρια σε όλους», δήλωσε ο κ. Γιώργος Παλιούρας, γενικός διευθυντής της εταιρείας ORANGE CRUISES, ο οποίος έκλεισε -on stage- «ραντεβού» για συνέντευξη εργασίας με το νικητή της κατηγορίας ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ στα EDUCATION AWARDS του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, Μαρίνο Χατζή.

«Ως άνθρωπος που διακονεί τη Ναυτιλία για μισό και πλέον αιώνα, θεωρώ ιδιαίτερη την προγενόμενη σε μένα τιμή να επιδώσω βραβείο στον σπουδαστή των ναυτιλιακών σπουδών του ομίλου Ξυνή», υπογράμμισε ο κ. Εμμανουήλ Πελοποννήσιος (Ναύαρχος Λιμενικού Σώματος εν αποστρατεία, Επίτιμος Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, μέλος του τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας), απονέμοντας το βραβείο στο νικητή.

ΙΝFO

www.iek-xini.edu.gr /www.medcollege.edu.gr /www.xinis.edu.gr

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı