You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » “Eφυγε” ο πρώην Αντιδήμαρχος Κορυδαλλού Μιχάλης Φίλης

“Eφυγε” ο πρώην Αντιδήμαρχος Κορυδαλλού Μιχάλης Φίλης

“Eφυγε” ο πρώην Αντιδήμαρχος Κορυδαλλού Μιχάλης Φίλης

Έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου, ο πρώην Αντιδήμαρχος Κορυδαλλού Μιχάλης Φίλης, μετά από πολύχρονη μάχη για την υγεία του. Εκλέχθηκε για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος το 2006 και επανεξελέγη το 2010 με τον συνδυασμό «Πολίτες για τον Κορυδαλλό». Διατέλεσε Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών από την πρώτη θητεία του Δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη, βάζοντας την σφραγίδα του σε πολλά από τα έργα της πρώτης περιόδου της δημοτικής αρχής.

Την οδύνη του για την απώλεια του Μιχάλη Φίλη εξέφρασε ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης. «Αποχαιρετούμε έναν αληθινό φίλο, έναν στενό συνεργάτη, έναν ακούραστο αγωνιστή. Η θλίψη όλων μας είναι μεγάλη. Ο Μιχάλης με το ήθος, την εντιμότητα, την εργατικότητα, την ανθρωπιά του, μας έδειξε εδώ και χρόνια ότι υπάρχει ένας άλλος δρόμος στην πολιτική. Το ήθος του αποτελεί παρακαταθήκη για όλους μας. Τον τελευταίο καιρό έδωσε με μεγάλη δύναμη τη μάχη για την υγεία του, αποδεικνύοντας μέχρι το τέλος ότι ήταν αγωνιστής της ζωής. Αιωνία του η μνήμη». 

Ο Μιχάλης Φίλης γεννήθηκε το 1956 στην Αθήνα και από το 1981 κατοικούσε στον Κορυδαλλό. Από τα νεανικά του χρόνια δραστηριοποιήθηκε στην αριστερά. Υπήρξε μέλος του Γραφείου του Κ.Σ της ΚΝΕ, Γραμματέας της ΚΝΕ Πειραιά και γραμματέας της Κ.Ο ΚΚΕ Κορυδαλλού.  Εργάστηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας και διατέλεσε Πρόεδρος των Χρυσοχόων Πειραιά και Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Χρυσοχόων. Ήταν παντρεμένος με την Ευαγγελία  και είχε δύο κόρες την Δέσποινα και την Ισιδώρα.

Η διοίκηση του Δήμου, το Δημοτικό Συμβούλιο και οι εργαζόμενοι θα αποχαιρετήσουν τον Μιχάλη Φίλη το Σάββατο 17 Νοεμβρίου, 10.30 π.μ στο Γ’ Νεκροταφείο.

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı