You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » «Δώσε ένα κράνος, σώσε μια ζωή»

«Δώσε ένα κράνος, σώσε μια ζωή»

«Δώσε ένα κράνος, σώσε μια ζωή»

«Δώσε ένα κράνος, σώσε μια ζωή» ήταν το μήνυμα της εκδήλωσης που οργάνωσε με απόλυτη επιτυχία o κ. Πέτρος Μαυρέας πριν από λίγες μέρες στον χώρο της επιχείρησής του με την υποστήριξη της Λέσχης Μοτοσικλετιστών Σαλαμίνας. Επρόκειτο για άλλη μία σημαντική πρωτοβουλία του Πειραιώτη πολιτευτή με μοναδικό σκοπό τη στήριξη των οικονομικά αδύναμων πολιτών – οδηγών δικύκλων, οι οποίοι λόγω της ανέχειας ή του μειωμένου εισοδήματός τους δυσκολεύονται να αγοράσουν κράνος για την ασφάλειά τους στον δρόμο.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Διοικητής της Τροχαίας Πειραιά κ. Σπύρος Λάσκος ο οποίος αναφέρθηκε στη ραγδαία αύξηση των τροχαίων δυστυχημάτων που στερούν τη ζωή σε δεκάδες μοτοσικλετιστές ετησίως αλλά και στην ανάγκη μείωσής τους μέσω της πρόληψης και της χρήσης κράνους.

Στη συνέχεια, ο κ. Μαυρέας παρέδωσε τα κράνη σε οδηγούς δικύκλων που προσκόμισαν την κάρτα ανεργίας ή την φορολογική τους δήλωση εκφράζοντας παράλληλα τις ευχαριστίες τους στον επιχειρηματία για την ανιδιοτελή προσφορά του.

Αμέσως μετά, ο γνωστός επιχειρηματίας δήλωσε: «Η ασφάλεια στην άσφαλτο είναι καίριας σημασίας. Γνωρίζουμε όλοι ότι τα τροχαία δυστυχήματα αποτελούν μία από τις συχνότερες αιτίες θανάτου στη χώρα μας. Εκατοντάδες συνάνθρωποί μας χάνουν τη ζωή τους στον πόλεμο της ασφάλτου και αναφέρομαι κυρίως στους μοτοσικλετιστές. Το κράνος σώζει ζωές. Πρέπει να το αντιληφθούν όλοι οι οδηγοί δικύκλων. Και για όσους δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αποκτήσουν, εμείς είμαστε εδώ καθημερινά, για να τους προσφέρουμε ένα κράνος υψηλών προδιαγραφών. Ας αναλογιστούμε πόσοι θα είχαν σωθεί αν την κακιά στιγμή είχαν προνοήσει και φορούσαν κράνος. Εμείς αυτό θέλουμε να πετύχουμε. Να σώσουμε όσους μπορούμε».

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı