You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Δωρεάν τρόφιμα σε άπορες οικογένειες από τον Δήμο Πειραιά

Δωρεάν τρόφιμα σε άπορες οικογένειες από τον Δήμο Πειραιά

Δωρεάν τρόφιμα σε άπορες οικογένειες από τον Δήμο Πειραιά

Ο Δήμος Πειραιά και η εταιρεία PepsiCo, διένειμαν τρόφιμα σε άπορες οικογένειες της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας, στο πλαίσιο του προγράμματος «ΣΙΤΙΖΟΥΜΕ & Μοιράζουμε Χαμόγελα!», που υλοποιείται από τον Μάιο, σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες της πόλης.

Τα είδη που διανεμήθηκαν είναι: αναψυκτικά, σπιτικά πατατάκια, αλεύρι, μακαρόνια, ντομάτα σε κονσέρβα, γάλα εβαπορέ, όσπρια, λάδι, γιαούρτια, κουάκερ και χριστουγεννιάτικα γλυκά. Επιπλέον προσφέρθηκαν στους δημότες καφές, σάντουιτς και γλυκίσματα.

Οι εταιρείες που προσέφεραν τρόφιμα είναι μεταξύ άλλων οι : Νουνού, Στεργίου, Γευσήνους, Γενική Ταχυδρομική, ΕΚΟ και Nespresso.

Η εκστρατεία εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της PepsiCo, «ΣΙΤΙΖΟΥΜΕ & Μοιράζουμε χαμόγελα», υλοποιείται τρεις φορές την εβδομάδα στον Πειραιά. Το «φορτηγό που μοιράζει χαμόγελα» της εταιρείας Pepsico, διανέμει τρόφιμα και προϊόντα και στις πέντε Δημοτικές Κοινότητες της πόλης.

Ο Πρόεδρος της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας Αναστάσιος Πούλος, τόνισε: “Η διανομή τροφίμων και προϊόντων που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Δ΄ Δημοτική Κοινότητα από την Pepsico, είναι μια πολύ σημαντική κοινωνική δράση που υλοποιείται στον Δήμο μας, καθώς στηρίζει οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσχέρειες.

Στο χώρο της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας, από νωρίς το πρωί, υποδεχόμαστε τον κόσμο και με τη διακριτικότητα που αρμόζει στην περίσταση, προσφέρουμε τρόφιμα σε όσους έχουν ανάγκη.

Είμαι χαρούμενος που συμβάλαμε στην κάλυψη βασικών αναγκών των άπορων συνανθρώπων μας.

Ειδικά αυτές τις γιορτινές μέρες που διανύουμε, η ενέργεια αυτή έχει και μια άλλη διάσταση, καθώς όλοι νιώθουμε την ανάγκη, να στηρίξουμε τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της πόλης μας και αν θέλετε, να περάσουμε ένα μήνυμα, ότι με ελπίδα, αισιοδοξία και θετική σκέψη, όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο”.

Η υπεύθυνη για τα προγράμματα κοινωνικής ευθύνης της PepsiCo κα Δέσποινα Γιαννούλη, δήλωσε:

“Από την PepsiCo tasty είμαστε πολύ χαρούμενοι που με τη συνεργασία του Δήμου Πειραιά μοιράζουμε τα προϊόντα μας, αλλά και προϊόντα από άλλες εταιρείες που με την καρδιά τους προσέφεραν στους συμπολίτες μας στον Δήμο Πειραιά.

1.000 οικογένειες κάθε μήνα είναι παραλήπτες των προσφορών αυτών. Είμαστε χαρούμενοι που μοιράζουμε χαμόγελα σε αυτούς τους ανθρώπους.

Τα προϊόντα που θα δώσουμε περιλαμβάνουν δικά μας είδη όπως είναι αναψυκτικά και σπιτικά πατατάκια, αλλά και από τις προσφορές των άλλων εταιρειών έχουμε σήμερα μακαρόνια, κονσέρβα ντομάτα, γάλατα εβαπορέ, αλεύρι, όσπρια, ελαιόλαδο, γλυκίσματα και ζεστό καφέ”.

 

 

 

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı