You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Στο Ναυτικό Μουσείο Ελλάδος παιδιά των βρεφονηπιακών σταθμών του Πειραιά

Στο Ναυτικό Μουσείο Ελλάδος παιδιά των βρεφονηπιακών σταθμών του Πειραιά

Στο Ναυτικό Μουσείο Ελλάδος παιδιά των βρεφονηπιακών σταθμών του Πειραιά

Εκπαιδευτικές ξεναγήσεις στο Ναυτικό Μουσείο Ελλάδος, πραγματοποιούν 15 Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Πειραιά, στο πλαίσιο του εορτασμού των «Ημερών Θάλασσας 2016». Τα παιδιά των Βρεφονηπιακών Σταθμών, με την παρουσία παιδαγωγών, επισκέπτονται το μεγαλύτερο Ναυτικό Μουσείο στην Ελλάδα, γνωρίζουν τα σημαντικά εκθέματα και έρχονται σε επαφή με την ναυτική παράδοση και τη ναυτοσύνη των Ελλήνων.

Σήμερα, Πέμπτη 19 Μαΐου, 42 παιδιά από τους 16ο, 17ο και 18ο Βρεφονηπιακούς Σταθμούς θα επισκεφθούν το Ναυτικό Μουσείο Ελλάδος στις 9:30. Το πρόγραμμα των εκπαιδευτικών επισκέψεων ξεκίνησε την Τρίτη 17-05-2016 και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 26-05-2016.

Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών, κα. Χαραλαμπία Ζηλάκου, δήλωσε: «Είναι μεγάλη χαρά για μένα προσωπικά αλλά και για τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου μας να συμμετέχουμε σε ένα μεγάλο θεσμό για την πόλη μας, στις Ημέρες Θάλασσας 2016. Ζούμε στον Πειραιά, το μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας και η θάλασσα αποτέλεσε ζωοδότρα δύναμη για τον Πειραιά και είναι το μέλλον μας. Οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί λοιπόν δίνουν το παρόν σε αυτό τον εορτασμό των Ημερών Θάλασσας, βάζουν το δικό τους λιθαράκι και συμμετέχουν ενεργά με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο».

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı