You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Δήμος Κορυδαλλού «Κυριακές χωρίς μεσάζοντες»

Δήμος Κορυδαλλού «Κυριακές χωρίς μεσάζοντες»

Δήμος Κορυδαλλού «Κυριακές χωρίς μεσάζοντες»

Τελευταία δράση της σεζόν: Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Την ερχόμενη Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 ολοκληρώνεται γι΄ αυτή τη σεζόν η δράση «Κυριακές χωρίς μεσάζοντες» του Δήμου Κορυδαλλού, ο οποίος ανανεώνει το ραντεβού του με τους καταναλωτές τον Σεπτέμβριο. Η επιτυχημένη δράση, που πραγματοποιείται από το 2011 έχει στόχο είναι να στηρίξει Eλληνες παραγωγούς στην απευθείας διάθεση των προϊόντων τους, καθώς και τους καταναλωτές να βρουν ελληνικά προϊόντα με την καλύτερη ποιότητα στις καλύτερες δυνατές τιμές. Οι δημότες έχουν τη δυνατότητα να προμηθευθούν προϊόντα απ΄ ευθείας από τους παραγωγούς στο χώρο του Δημοτικού πάρκινγκ, Γρ. Λαμπράκη και Πλαταιών, από τις 9.30 π.μ έως τις 2.30 μ.μ.

Οι δημότες μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για τα προϊόντα που διατίθενται αυτή την Κυριακή, για τις τιμές, την περιοχή προέλευσης και τον παραγωγό, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.korydallos.gr/LinkClick.aspx?fileticket=Q48Hiq4U%2b5M%3d&tabid=36&language=el-GR .

Όλα τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ασφάλειας τροφίμων. Παρακαλούνται οι καταναλωτές να ζητούν αποδείξεις.

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı