You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας: Να σταματήσει η παραφιλολογία”

Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας: Να σταματήσει η παραφιλολογία”

Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας: Να σταματήσει η παραφιλολογία”

Για παραφιλολογία που αναπαράγεται από ορισμένα μπλογκ’ς σε σχέση με το υποτιθέμενο όπως αναφέρει, κόψιμο δέντρου στην οδό «Άργους» στην Χαραυγή, κάνει όγο  ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει ουδέποτε προχώρησε στο κόψιμο του συγκεκριμένου δέντρου στην οδό «Άργους», “όπως ορισμένοι «καλοθελητές» σκόπιμα επιχειρούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις εκεί που δεν υπάρχουν”. Τονίζει δε ότι όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που απέστειλε, μπορεί ο καθένας να διαπιστώσει ότι πρόκειται για δέντρο κλαδεμένο και όχι κομμένο.

“Επίσης, προκειμένου οι πολίτες να γνωρίζουν τι συμβαίνει με το πράσινο στην πόλη μας, ενημερώνουμε πως όσα δέντρα έχουν κοπεί, έχει γίνει κατόπιν αυτοψίας και υπόδειξης γεωπόνου, καθώς πρόκειται είτε για επικίνδυνα να πέσουν δέντρα είτε είναι χαλασμένα. Παράλληλα, σε ό,τι αφορά τα φοινικοειδή δέντρα, κλαδεύονται εκείνα που η κορυφή τους αγγίζει τα καλώδια της ΔΕΗ, θέτοντας έτσι σε κίνδυνο την δημόσια ασφάλεια.

Τέλος, ενημερώνουμε πως το προηγούμενο διάστημα έχει γίνει κλάδεμα περίπου 12.000 δέντρων από τα 18.000 που υπάρχουν στην περιοχή” καταλήγει η ανακοίνωση.

 

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı