You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Celestyal Cruises: Nέα 7ήμερη κρουαζιέρα

Celestyal Cruises: Nέα 7ήμερη κρουαζιέρα

Celestyal Cruises: Nέα 7ήμερη κρουαζιέρα

Νέα κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Μυθικό Αρχιπέλαγος» που θα πραγματοποιεί το δεύτερο πλοίο της Celestyal Olympia ανακοίνωσε η Celestyal Cruises.

To δρομολόγιο θα ξεκινήσει από τις 28 Ιουνίου έως και τις 30 Αυγούστου 2021 από το λιμάνι του Λαυρίου. Επίσης, θα υπάρχει δυνατότητα επιβίβασης και αποβίβασης στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Από τις 30 Αυγούστου και για το υπόλοιπο της τουριστικής περιόδου, το Celestyal Olympia θα πραγματοποιεί τις κρουαζιέρες τριών και τεσσάρων διανυκτερεύσεων «Εικόνες Αιγαίου» και «Εικόνες Εξερεύνησης» από το λιμάνι του Λαυρίου. 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises, Κρις Θεοφιλίδηςδήλωσε σχετικά: «Παρακολουθώντας την πορεία των εμβολιασμών στην Ευρώπη, είμαστε αισιόδοξοι για την αυξανόμενη ζήτηση τόσο για την Ελλάδα ως προορισμό, αλλά και ειδικότερα για κρουαζιέρες, στο πλαίσιο του οργανωμένου, και ασφαλούς οδικού χάρτη «ανοίγματος» του τουρισμού τον προσεχή Μάιο στη χώρα μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που παρουσιάζουμε αυτό το νέο δρομολόγιο, το «Μυθικό Αρχιπέλαγος», προσφέροντας την ευκαιρία στους επιβάτες μας να απολαύσουν με ασφάλεια ξεχωριστούς προορισμούς στην Ελλάδα, αλλά και την Κύπρο για αυτό το καλοκαίρι. Ως εταιρεία κρουαζιέρας με βάση τον Πειραιά και το Λαύριο συνεχίζουμε να συμβάλλουμε στο άνοιγμα νέων προορισμών στην Ελλάδα και να προάγουμε την αυθεντική ελληνική φιλοξενία και πολιτισμό».

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı