You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Αυτοψία στο παραλιακό μέτωπο του Σαρωνικού

Αυτοψία στο παραλιακό μέτωπο του Σαρωνικού

Αυτοψία στο παραλιακό μέτωπο του Σαρωνικού

Αυτοψία στο παραλιακό μέτωπο του Σαρωνικού Κόλπου για να εκτιμηθούν η κατάσταση από το ναυάγιο του «Αγία Ζώνη 2» και η πορεία των εργασιών απορρύπανσης πραγματοποιούν αυτή την ώρα ο Υπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Υφυπουργός Νεκτάριος Σαντορινιός, και ο Αρχηγός του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος ΛΣ, Σταμάτιος Ράπτης, με πλωτό περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ, το οποίο θα αποπλεύσει από την Πλοηγική Υπηρεσία του Πειραιά.

Στις 11:00 θα ενημερωθούν αρμοδίως οι βουλευτές Α΄ και Β΄ Περιφέρειας Πειραιά για την εξέλιξη των επιχειρήσεων, ενώ στη 1 ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριος Σαντορινιός, ο Γ.Γ. ΥΝΑΝΠ Διονύσιος – Χαράλαμπος Καλαματιανός και ο Αρχηγός του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. θα μεταβούν στην περιοχή του ναυαγίου και στη Σαλαμίνα, όπου θα έχουν συνάντηση με τη Δήμαρχο, Ισιδώρα Νάννου – Παπαθανασίου.

Στις 3 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί, στο Υπουργείο Ναυτιλίας, κοινή Συνέντευξη Τύπου των υπουργών Παναγιώτη Κουρουμπλή και Σωκράτη Φάμελλου.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı