You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Απάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων στο δημοσίευμά μας για τις οστρακοκαλλιέργειες

Απάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων στο δημοσίευμά μας για τις οστρακοκαλλιέργειες

Απάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων στο δημοσίευμά μας για τις οστρακοκαλλιέργειες

Γραπτή απάντηση στη δημοσίευσή μας για τις οστρακοκαλλιέργειες στη Σαλαμίνα απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Παναγιώτης Χατζηπέρος. Η απάντησή του έχει ως εξής:

Κύριε Διευθυντά,

Αναφορικά με το δημοσίευμα της εφημερίδας σας Εν Πειραιεί με τίτλο «Νέο πλήγμα για τη Σαλαμίνα από τις οστρακοκαλλιέργειες» σας επισημαίνω τα εξής για την πληρέστερη ενημέρωση των αναγνωστών σας :

  • Η σημασία των θεμάτων που συζητιούνται στο Περιφερειακό Συμβούλιο, δεν εξαρτάται από τη σειρά τους στην  Ημερήσια Διάταξη. Το γεγονός ότι ένα θέμα βρίσκεται στην τελευταία θέση της Ημερήσιας Διάταξης σε τίποτε δεν προδικάζει τη σπουδαιότητά του.
  • Ειδικότερα σε ό,τι αφορά στο θέμα των οστρακοκαλλιεργειών, την εισήγηση, που έχει ήδη σταλεί στα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου, πρόκειται να κάνει ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής Νάσος Αναγνωστόπουλος.
  • Κανείς δεν μπορεί σε αυτή τη φάση να προκαταλάβει την τελική απόφαση του ΠΕΣΥ ωστόσο οφείλω να υπενθυμίσω ότι με παλαιότερες αποφάσεις του το ΠΕΣΥ της Αττικής έχει ζητήσει την αναστολή εφαρμογής της Κ.Υ.Α. 31722/04-11-2011 (ΦΕΚ Β’/2505/04-11-2011) σχετικά με την «Έγκριση Ειδικού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού για τις υδατοκαλλιέργειες και της στρατηγικής μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων αυτού» για την Περιφέρεια Αττικής.
  • Επίσης το ίδιο όργανο, έχει επισημάνει ότι δεν έχει θεσμοθετηθεί Π.Ο.Α.Υ. (Περιοχή Οργανωμένης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργειών) τόσο στην ευρύτερη περιοχή όσο και στην Περιφέρεια Αττικής.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı