You Are Here: Home » ΝΑΥΤΙΛΙΑ » O Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises αναλαμβάνει τα ηνία της Ευρωπαϊκής κρουαζιέρας

O Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises αναλαμβάνει τα ηνία της Ευρωπαϊκής κρουαζιέρας

O Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises αναλαμβάνει τα ηνία της Ευρωπαϊκής κρουαζιέρας

Ο Κυριάκος Αναστασιάδης εξελέγη πρόεδρος της CLIA Ευρώπης για τα επόμενα δύο χρόνια με ομόφωνη στήριξη της Γενική Συνέλευσης

Μέλος της Ευρωπαϊκής Εκτελεστικής Επιτροπής της Διεθνούς Ένωσης Κρουαζιέρας (Ευρώπη), ο κ. Κυριάκος Αναστασιάδης αναλαμβάνει το ρόλο που κατείχε μέχρι τώρα ο κ. Pierfrancesco Vago, Εκτελεστικός Πρόεδρος της MSC Cruises, ο οποίος υπήρξε πρόεδρος της Ένωσης για τα τελευταία τρία χρόνια. Ο κ. Αναστασιάδης αναλαμβάνει τον κρίσιμο ρόλο του εκφραστή των απόψεων των μικρότερων εταιρειών – Μελών της CLIA Ευρώπης, όπως η Celestyal Cruises, καθώς και όλα τα άλλα μέλη της, αναλαμβάνοντας το ρόλο του από την 1η Ιανουαρίου 2017. Τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης CLIA Ευρώπης ευχαρίστησαν ομόφωνα τον Pierfrancesco Vago για το έργο που έχει αναλάβει τα τελευταία τρία χρόνια και του ζήτησαν να παραμείνει στην Επιτροπή της Ένωσης.

Τα υπόλοιπα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, όπως επιβεβαιώνεται από τη Γενική Συνέλευση, είναι οι εξής: David Dingle, πρόεδρος της Carnival Ηνωμένου Βασιλείου και Αντιπρόεδρος CLIA Ευρώπης, Manfredi Lefebvre d’Ovidio, Πρόεδρος της Silversea Cruises, Gavin Smith, Senior Vice President International της Royal Caribbean, Michael Thamm, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Costa και Pierfrancesco Vago από την MSC.

Ο κ. Κυριάκος Αναστασιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises, δήλωσε: «Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή για την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης και την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό μου ως Προέδρου της CLIA Ευρώπης και προσβλέπω στη συνέχιση του επιτυχημένου έργου της, στην αποτελεσματικότητα των στόχων της Ένωσης, στην εκπροσώπηση όλων των μελών της και στην εξασφάλιση της μελλοντικής επιτυχίας του κλάδου της κρουαζιέρας. Έχουμε μια αποτελεσματική ομάδα επαγγελματιών που εργάζονται στην CLIA και αναπτύσσουν τη δυναμική παρουσία του κλάδου στην Ευρώπη. Δεσμεύομαι να ανταποκριθώ στην εμπιστοσύνη των συναδέλφων μου, προσφέροντας την πλήρη προσήλωσή μου κατά τη διάρκεια της θητείας μου».

Ο κ. Raphael von Heereman, Γενικός Γραμματέας της CLIA Ευρώπης, δήλωσε: «Θα ήθελα να καλωσορίσω τον Κυριάκο στην Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης Κρουαζιέρας και ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί του. Ευχαριστώ επίσης τον Pierfrancesco για την στήριξη και τη βοήθειά του στη διεύρυνση της αποτελεσματικότητάς μας στις Βρυξέλλες και σε άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, σε κυβερνητικές και επικοινωνιακές υποθέσεις, καθώς και πρωτοβουλίες ανάπτυξης, με αποτέλεσμα να αυξήσουμε σε σημαντικό βαθμό την αξία που φέρνουμε στα Μέλη μας και στους Εκτελεστικούς μας συνεργάτες».

 

 

 

Σχετικά με CLIA

 

Cruise Lines International Association – One Industry, One Voice

Η Cruise Lines International Association (CLIA) είναι η ενιαία φωνή και η ηγετική αρχή της παγκόσμιας κοινότητας κρουαζιέρα. Είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο εμπορική ένωση για τον κλάδο της κρουαζιέρας με 15 γραφεία παγκοσμίως και εκπροσώπηση στη Βόρεια και Νότια Αμερική, την Ευρώπη, την Ασία και την Αυστραλία. Η CLIA έχει σαν αποστολή να υποστηρίξει τις πολιτικές και πρακτικές που ενισχύουν το ασφαλές και υγιές περιβάλλον στα κρουαζιερόπλοια για περισσότερους από 23 εκατομμύρια επιβάτες ετησίως, καθώς και να προωθήσει την αξία και την οικονομική προσιτότητα της εμπειρίας διακοπών κρουαζιέρας.

Μέλη της CLIA αποτελούν οι πιο αναγνωρισμένες εταιρείες κρουαζιέρας παγκοσμίως στον ωκεανό, στο ποτάμι και σε εξειδικευμένες κρουαζιέρες, μια κοινότητα άρτια εκπαιδευμένων και πιστοποιημένων ταξιδιωτικών πρακτόρων, καθώς και προμηθευτές και συνεργάτες του κλάδου, συμπεριλαμβανομένων των επιχειρηματικών υπηρεσιών που είναι προσηλωμένες στην διαρκή επιτυχία του κλάδου της κρουαζιέρας στα λιμάνια, στους προορισμούς και στην κατασκευή των πλοίων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την CLIA, τον κλάδο της κρουαζιέρας, και τις εταιρείες κρουαζιέρας καθώς και τα μέλη της CLIA, μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο: www.cruising.org. Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε τα νέα της CLIA στις σελίδες της στο Facebook και στο Twitter (@CLIAGlobal και @CLIAEurope).

 

Σχετικά με τον κ. Κυριάκο Αναστασιάδη – Διευθύνοντα Σύμβουλο, Celestyal Cruises

Ο Κυριάκος (Κέρυ) Αναστασιάδης είναι Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises και μέχρι πρόσφατα μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της CLIA (Cruise Lines Ιnternational Association) στην Ευρώπη. Πριν εργασθεί στη Celestyal Cruises, διακρίθηκε ως Γενικός Διευθυντής, Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος σε πολυεθνικές επιχειρήσεις και διεθνείς ομίλους όπως: The Coca-Cola Company, Procter & Gamble, Polaroid και Aujan Industries. Έχοντας τα Ελληνικά και τα Αγγλικά ως μητρική γλώσσα, ο κος Αναστασιάδης μιλάει, επίσης, άπταιστα Γαλλικά, Ιταλικά και Πορτογαλικά. Γεννήθηκε στη Δημοκρατία του Κονγκό και μεγάλωσε στην Νότια Αφρική, ενώ σπούδασε Εμπορικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο του Witwatersrand και απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο στην Έρευνα Αγοράς και τη Διαφήμιση.

 

 

Σχετικά με τη Celestyal Cruises

Η Celestyal Cruises είναι η μόνη εταιρεία κρουαζιέρας η οποία εδρεύει στην Ελλάδα και δραστηριοποιείται με επιτυχία στα Ελληνικά νησιά και την Κούβα. Η εταιρία διαχειρίζεται πέντε μεσαίου μεγέθους κρουαζιερόπλοια, που το καθένα προσφέρει ιδανικό περιβάλλον για ζεστή και προσωπική εξυπηρέτηση. Κάθε κρουαζιέρα της εστιάζει σε όλες τις εκφάνσεις του πολιτισμού των περιοχών που επισκέπτεται, προσφέροντας αυθεντικές εμπειρίες τόσο εν πλω όσο και στην ξηρά.

 

Κοινωνική Υπευθυνότητα

Η Celestyal Cruises δεσμεύεται απέναντι στη βιώσιμη ανάπτυξη και την ηθική επιχειρηματική πρακτική. Η εταιρία υποστηρίζει τις τοπικές κοινωνίες στους προορισμούς που επισκέπτεται, ιδιαίτερα στον τομέα της εκπαίδευσης. Από το 2015, πάνω από 1.000 μαθητές στα νησιά της Μήλου, Πάτμου και Ίου απήλαυσαν ένα «ταξίδι στη γνώση» παρακολουθώντας το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Μουσείου Ηρακλειδών «Επιστήμη, Τέχνη και Μαθηματικά», μια πρωτοβουλία της Celestyal Cruises να μεταφέρει τις διαδραστικές μουσειοσκευές του αξιόλογου Μουσείου σε απομακρυσμένες περιοχές, ώστε οι μαθητές να γνωρίσουν από πρώτο χέρι τη σύνδεση μεταξύ επιστήμης, τέχνης και μαθηματικών. Συμπληρωματικά με το ανωτέρω πρόγραμμα, η Celestyal Cruises υποστηρίζει πολιτιστικές ΜΚΟ, καθώς και την προώθηση της νεανικής επιχειρηματικότητας και την εξέλιξη των σπουδαστών ναυτιλιακών σχολών.

 

Πιστοποίηση ISO

Σε συνέχεια της επιτυχημένης διαδικασίας ISO 9001/14001 ελέγχου δύο εκ των πλοίων της εταιρίας και των γραφείων της, οι λειτουργίες της Celestyal Cruises είναι τώρα πιστοποιημένες σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001/14001. Αυτό αφορά σε όλο το φάσμα της διοίκησης κρουαζιερόπλοιων, συμπεριλαμβανομένου του τεχνικού τομέα, του ξενοδοχειακού τμήματος και του πληρώματος. Η ελεγκτική αρχή είναι η DNV-GL, που είναι μακράν η μεγαλύτερη και πιο αναγνωρισμένη εταιρία αξιολόγησης στον κλάδο της ναυτιλίας.

 

Βραβεία

Το 2016, η εταιρία απέσπασε το βραβείο κύρους από το Cruise Critic UK, τη μεγαλύτερη παγκοσμίως online κοινότητα για την κρουαζιέρα, στην κατηγορία «Best Value for Money (Ocean)». Η Celestyal Cruises έλαβε, επίσης, αναγνώριση και μέσω άλλων έγκυρων βραβείων, όπως τα Greek Tourism Awards (αποσπώντας το χρυσό και ασημένιο βραβείο σε τέσσερις κατηγορίες το 2016), τα ναυτιλιακά βραβεία Ευκράντη, τα HR Community Conference & Awards και είχε επιλεγεί ανάμεσα στα μεγαλύτερες εταιρίες κρουαζιέρας στα WAVE Awards της Βρετανίας.

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı