You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Προγραμματική σύμβαση για την ανακατασκευή της Χρυσοστόμου Σμύρνης στη Νίκαια

Προγραμματική σύμβαση για την ανακατασκευή της Χρυσοστόμου Σμύρνης στη Νίκαια

Προγραμματική σύμβαση για την ανακατασκευή της Χρυσοστόμου Σμύρνης στη Νίκαια

Υπεγράφη από την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου και τον Δήμαρχο Γιώργο Ιωακειμίδη

Προγραμματική Σύμβαση με αντικείμενο την υλοποίηση του έργου «Επισκευή και Άρση Επικινδυνότητας της Οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης Δημοτικής Ενότητας Νίκαιας», υπέγραψαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, και ο Δήμαρχος Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης. Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 155.000 με ΦΠΑ το οποίο χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας.

Η ανακατασκευή του οδοστρώματος της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης, κρίνεται απαραίτητη καθώς η υπάρχουσα ασφαλτόστρωση που έχει πραγματοποιηθεί πριν πολλά χρόνια, εκτός από τη φυσική φθορά, παρουσιάζει φθορά σε μεγάλο βαθμό από εξωγενείς επεμβάσεις (κατασκευή αγωγών αποχέτευσης, ομβρίων υδάτων, φυσικού αερίου, αποκαταστάσεις των δικτύων κοινής ωφελείας), οι οποίες έχουν καταστρέψει ορισμένα τμήματα του οδοστρώματος. Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη οδός είναι κρίσιμη για το οδικό δίκτυο της περιοχής, δεδομένου ότι από αυτή διέρχονται πολλές λεωφορειακές γραμμές και εξυπηρετεί την πρόσβαση και στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας Πειραιά «Άγιος Παντελεήμων».

Μεταξύ άλλων, θα πραγματοποιηθούν χωματουργικές εργασίες, ασφαλτικές εργασίες, εργασίες οδοστρωσίας, επισκευές φρεατίων υδροσυλλογής και επίσκεψης αγωγών ομβρίων, καθώς και διαγραμμίσεις – αναδιαγραµµίσεις. Τέλος, το έργο θα δημοπρατηθεί από τον Δήμο Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη και θα εκτελεστεί από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του.

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı