You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Αγώνες σκυταλοδρομίας στη μνήμη του Τάκη Βεντίκου

Αγώνες σκυταλοδρομίας στη μνήμη του Τάκη Βεντίκου


Ο Πειραιάς υποδέχεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά τους αγώνες σκυταλοδρομίας «Βίκος Street Relays Πειραιάς», οι οποίοι θα διεξαχθούν την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017 στο Πασαλιμάνι, με τη συμμετοχή σημαντικών αθλητών και πολιτών.

Οι αγώνες «Βίκος Street Relays Πειραιάς 2017», είναι φέτος αφιερωμένοι στον αείμνηστο Τάκη Βεντίκο κι έχουν σπουδαίο κοινωνικό χαρακτήρα: τα έσοδα θα διατεθούν με αποκλειστικό σκοπό την υποστήριξη και οικονομική ενίσχυση για την θεραπεία του 17χρονου πρωταθλητή καταδύσεων Ανδρόγεω Σαμψάκη-Μπακόπουλου.

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε στο Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά Συνέντευξη Τύπου-Παρουσίαση των αγώνων, με ομιλητές τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη, την Πρόεδρο του Ο.Π.Α.Ν κυρία Σταυρούλα Αντωνάκου, τον Αντιπρόεδρο του Ο.Π.Α.Ν κ. Νίκο Γέμελο, την Γενική Γραμματέα του ΟΣΦΠ κυρία Χριστίνα Τσιλιγκίρη, τον Πρεσβευτή των αγώνων και ασημένιο Ολυμπιονίκη στην κολύμβηση κ. Σπύρο Γιαννιώτη και τον χάλκινο πρωταθλητή Ευρώπης στο στίβο και διευθυντή των αγώνων κ. Νότη Παπούλια.
Oι αγώνες θα διεξαχθούν με την υποστήριξη του Δήμου Πειραιά και του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Νεολαίας, σε συνεργασία με τον Αθλητικό και Πολιτιστικό Σύλλογο ΕΡΜΗΣ 1877 και με τη στήριξη του Ολυμπιακού ΣΦΠ.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı