You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Aποχωρεί αλλά στηρίζει Βλαχάκο ο Τ. Κάρλες

Aποχωρεί αλλά στηρίζει Βλαχάκο ο Τ. Κάρλες

Aποχωρεί αλλά στηρίζει Βλαχάκο ο Τ. Κάρλες

“Έπειτα από 33 έτη συνεχούς παρουσίας ως εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Πειραιά, ήρθε η ώρα αυτός ο κύκλος να κλείσει. Η προσφορά μου όμως – έτσι το αισθάνομαι – δε σταματά. Στέκομαι στο πλευρό του νεοδημοκράτη υποψηφίου δημάρχου Πειραιώς Νικόλαος Α. Βλαχάκος και δηλώνω αρωγός της προσπάθειας του ιδίου και των δημοτικών συμβούλων που θα εκλεγούν για ένα καλύτερο αύριο. Θα είμαι δίπλα τους για ό,τι χρειαστεί. Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους φίλους ψηφοφόρους για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου όλα αυτά τα χρόνια”. 

Με αυτά τα λόγια ανακοίνωσε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook την αποχώρησή του από την πρώτη γραμμή της γαλάζιας δημοτικής παράταξης. Ο Τάσες Κάρλες, το ιστορικό στέλεχος της ΝΔ στον Δήμο Πειραιά που υπερασπίστηκε με πάθος τις θέσεις της παράταξής του, μετά από 33 χρόνια συνεπούς και “κρυστάλλινης” ενασχόλησης με τα κοινά, μιας διάφανης πορείας παρά το γεγονός ότι διαχειρίστηκε τα Οικονομικά του Δήμου ως επί σειρά ετών Αντιδήμαρχος Οικονομικών, αποχωρεί.

Ανθρωπος εμπιστοσύνης, με μπέσα, αλλά και το πιο ζωηρό “παιδί” των δημοτικών συμβουλίων. Ο Τάσος Κάρλες αποφάσισε να μείνει εκτός πρώτης γραμμής, αλλά να παραμείνει στη μάχη για να στηρίξει με όλες του δυνάμεις τον Νικόλαο Βλαχάκο με στόχο την εκλογή του.

Σημειώνεται δε ότι σχεδόν σύσσωμος ο συνδυασμός “Μας ενώνει ο Πειραιάς” στρατεύεται με τον γαλάζιο υποψήφιο.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı