You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » 720.000 ευρώ θα κοστίσουν στους Πειραιώτες τα ενοίκια του “Καναλιού 1”

720.000 ευρώ θα κοστίσουν στους Πειραιώτες τα ενοίκια του “Καναλιού 1”

720.000 ευρώ θα κοστίσουν στους Πειραιώτες τα ενοίκια του “Καναλιού 1”


Φωτογραφική προκήρυξη για τη μίσθωση ακινήτου και εκτίναξη του κόστους ενοικίασης δυο φορές πάνω, καταγγέλλει η παράταξη “Πειραιάς για Ολους” –

Δημοπρασία άρπα – κόλλα με φωτογραφική προκήρυξη και κόστος 720.000 ευρώ καταγγέλλει η δημοτική παράταξη “Πειραιάς για Ολους” αναφερόμενη στη με συνοπτικές διαδικασίες έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΔΗΡΑΠ για τη μίσθωση ακινήτου στο κέντρο της πόλης.
Ειδικότερα, η παράταξη καταγγέλλει τον πρόεδρο της ΔΗΡΑΠ, ότι υπερέβη τα εσκαμμένα καθώς παρόλο που έχει εκπνεύσει η θητεία του, όπως και η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου “έφερε εκτάκτως την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022 σε τηλεφωνική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου -την οποία ονόμασε έκτακτη-, με πρόσκληση που εστάλη με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στις 11.36 -λιγότερο από δύο ώρες από τη… συνεδρίαση που όρισε για τις 13.30- θέμα για τη «Λήψη απόφασης περί έγκρισης της ανάγκης μίσθωσης ακινήτου, των όρων αυτής και τον ορισμό τριμελούς Επιτροπής Εκτίμησης Ακινήτου» στο Κέντρο Πειραιά για 15ετή μίσθωση με μηνιαίο τίμημα 4.000 ευρώ (από το σημερινό των 1.600 ευρώ). Η προθεσμία για την κατάθεση προσφορών είναι μόλις δέκα ημέρες από τη δημοσίευση και την εισηγητική έκθεση με τα νομικά και τεχνικά χαρακτηριστικά υπογράφει ο ίδιος”.
Και συνεχίζει: “Με 720.000 ευρώ για τα επόμενα χρόνια, χρεώνει τους Πειραιώτες και τις Πειραιώτισσες ο κύριος Τζεφεράκος καταφεύγοντας σε μια, σύμφωνα με πολλές ενδείξεις, φωτογραφική προκήρυξη μέσω αμφισβητούμενων διαδικασιών, ανεβάζοντας δυόμιση φορές το σημερινό κόστος ενοικίασης του κτιρίου του σταθμού. Και φυσικά με την κάλυψη του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη”.
Η δημοτική παράταξη αναφέρεται παράλληλα, στην καταβύθιση της ακροαματικότητας, στις διαρκείς συγκρούσεις με το προσωπικό κάνοντας λόγο για αυταρχισμό και προσλήψεις ημετέρων με αδιαφανή κριτήρια.
“Το σημαντικότερο στοιχείο όμως, είναι ότι, ο Δήμαρχος τον καλύπτει, παρότι οδηγεί το «Κανάλι Ένα» στα βράχια” συμπληρώνει.

Αναμένουμε την απάντηση του Δημάρχου σε όλα όσα καταγγέλλονται.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı