You Are Here: Home » ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ » “ΕΞΩ οι ΜΚΟ” – Ηχηρό μήνυμα των γυναικών της Λέσβου

“ΕΞΩ οι ΜΚΟ” – Ηχηρό μήνυμα των γυναικών της Λέσβου

“ΕΞΩ οι ΜΚΟ” – Ηχηρό μήνυμα των γυναικών της Λέσβου
“ΟΧΙ” στις ΜΚΟ, βροντοφώναξαν γυναίκες κάθε ηλικίας από Μόλυβο, Πέτρα, Στύψη, Σκουτάρο και Λαφιώνα Λέσβου κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης στη συμβολή του εθνικού δρόμου Πέτρα – Καλλονή με τον περιφερειακό δρόμο προς Άναξο. Συγκεκριμένα, τα συνθήματα που ακούστηκαν ήταν τα εξής:
“ΈΞΩ” οι αμφισβητούμενου κύρους και αμφίβολης προοπτικής οργανώσεις, που εκμεταλλευόμενες την ανθρωπιά και την ανοχή μας εξαχρείωσαν τις οικογένειες και τις δουλειές μας κι οδήγησαν τη νεολαία μας στην ξενιτιά.
“ΟΧΙ” στους λαθρομετανάστες και στους δραχμοφονιάδες προστάτες τους, που γέμισαν τη Λέσβο με ναρκωτικά κι έκαναν τις επιχειρήσεις μας και τα σπίτια μας πεδία καθημερινής παραβατικότητας.
“ΟΧΙ” σε νέες δομές αλλά και κλείσιμο των υπαρχουσών. Να σταλούν οι υπόλοιποι λαθρομετανάστες της Μόριας στην ηπειρωτική Ελλάδα. Ν’ ανασταλεί για έναν χρόνο τουλάχιστον η διαδικασία παροχής ασύλου.
“ΟΧΙ” στ’ ανοιχτά σύνορα. “ΝΑΙ” στα δικά μας δικαιώματα, στις δικές αξίες και χριστιανικές αρχές”.
Μετά το πέρας της εκδήλωσης διαμαρτυρίας οι γυναίκες σχημάτισαν με τα σώματά τους τη λέξη “ΕΞΩ”, υπέγραψαν σχετικό ψήφισμα κι έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο μέσα σ’ ένα συγκινησιακό κλίμα.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı