You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » 42,5 χιλιάδες ευρώ για μια ημερίδα για το νερό από την Περιφέρεια και την ΕΥΔΑΠ – Καταγγελία της παράταξης «Αττική Συνεργασία-Όχι στο Μνημόνιο»

42,5 χιλιάδες ευρώ για μια ημερίδα για το νερό από την Περιφέρεια και την ΕΥΔΑΠ – Καταγγελία της παράταξης «Αττική Συνεργασία-Όχι στο Μνημόνιο»

42,5 χιλιάδες ευρώ για μια ημερίδα για το νερό από την Περιφέρεια και την ΕΥΔΑΠ – Καταγγελία της παράταξης «Αττική Συνεργασία-Όχι στο Μνημόνιο»

Πρόκληση χαρακτηρίζει η παράταξη «Αττική Συνεργασία – Όχι στο Μνημόνιο» τη συνδιοργάνωση ημερίδας για το νερό από την Περιφέρεια Αττικής και την ΕΥΔΑΠ κόστους 42.650 ευρώ χωρίς ΦΠΑ. Οι περιφερειακοί σύμβουλοι Γιώργος Βαρεμένος, Νίκος Βούτσης και Δημήτρης Τσουκαλάς κάνουν λόγο απολύτως υπερβολικό τίμημα δεκάδων χιλιάδων ευρώ, ενώ μπορούν να διοργανωθεί με λιγότερα κόστη, τη στιγμή που οι μισθοί και οι συντάξεις των εργαζομένων και των συνταξιούχων έχουν οδηγηθεί στις καρμανιόλες των νεοφιλελεύθερων πολιτικών της Τρόικας και των κυβερνήσεων του δικομματισμού και οι άνεργοι σπρώχνονται στην εξαθλίωση και σε συμβολικά επιδόματα ανεργίας της τάξης των 359 ευρώ.

«Αποτελεί πολιτικό στρουθοκαμηλισμό η διοργάνωση ημερίδων, ανεξαρτήτως των περιεχομένων τους το οποίο μπορεί να είναι αξιόλογο και ενδιαφέρον, όταν η πρέσα του Μνημονίου υπαγορεύει άρον-άρον το ξεπούλημα της ΕΥΔΑΠ και της ΕΥΑΘ.

Αποτελεί πλήρη διαστροφή το ξεπούλημα του πρωτεύοντος στοιχείου για την ύπαρξη ζωής, του φυσικού αγαθού του νερού, σε κερδοσκοπικούς ομίλους. Είναι γνωστό το ενδιαφέρον γαλλικού μονοπωλίου για την εξαγορά των Δημόσιων αυτών Οργανισμών.

Θεωρούμε ότι μία λιτή συνδιοργάνωση ημερίδας ΕΥΔΑΠ-Περιφέρειας Αττικής ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις της κοινωνίας θα έπρεπε να είχε ως κύριο και μοναδικό θέμα το εξής: «Νερό: Δημόσιο, Κοινωνικό, Συλλογικό Αγαθό ή προϊόν αθέμιτου πλουτισμού για τους ολιγαρχικούς κύκλους;» καταλήγει η ανακοίνωση.

 

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı