You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » 4ήμερη απεργία στα λιμάνια από τις 27 Δεκεμβρίου

4ήμερη απεργία στα λιμάνια από τις 27 Δεκεμβρίου

4ήμερη απεργία στα λιμάνια από τις 27 Δεκεμβρίου

Σε δύο 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες προχωρούν τα πληρώματα ρυμουλκών και ναυαγοσωστικών στα λιμάνια της χώρας από την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου. Οι διαπραγματεύσεις με το υπουργείο Ναυτιλίας όσον αφορά τις συλλογικές συμβάσεις απέβησαν άκαρπες. Η ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ρυμουλκών και Ναυαγοσωστικών έχει ως εξής:

Μετά την τελευταία συνάντηση με την εργοδοσία, που με την θέση της για μηδαμινές αυξήσεις σε σχέση με τις υπάρχουσες συνθήκες και τις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης, προχωράμε στο μόνο μέτρο πίεσης που μας έχει απομείνει, στην απεργιακή κινητοποίηση που είχαμε αναστείλει.

Έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εμπλεκόμενους είμαστε καλόπιστα ανοιχτοί σε διάλογο για εξεύρεση αποδεκτής λύσης.

Με βάση την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης και ομόφωνα του Διοικητικού Συμβουλίου εξαγγέλλουμε τις 2 συνεχόμενες επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες από 00:01 της Τρίτης 27/12/22.

Η μορφή καθώς και η συνέχιση των απεργιών θα εκτιμηθεί κατά την διάρκεια των δύο 48ωρων και θα ανακοινωθούν με νέο δελτίο τύπου».

Τα τεράστια προβλήματα που θα δημιουργηθούν στον εφοδιασμό της ελληνικής αγοράς από την απεργία υπογραμμίζει σε επιστολή της προς τα υπουργεία Ναυτιλίας και Ανάπτυξης και τις συνδικαλιστικές ενώσεις, η Διεθνής Ναυτική Ένωση.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı