You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » 258 κιλά τσιπούρες ιχθυοκαλλιέργειας κατασχέθηκαν στην Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου

258 κιλά τσιπούρες ιχθυοκαλλιέργειας κατασχέθηκαν στην Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου

258 κιλά τσιπούρες ιχθυοκαλλιέργειας κατασχέθηκαν στην Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου

43 ιχθυοκιβώτια με τσιπούρες ιχθυοκαλλιέργειας χωρίς τις προβλεπόμενες από την ισχύουσα νομοθεσία σημάνσεις επί της συσκευασίας κατέσχεσαν οι ελεγκτές τροφίμων του Τμήματος Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, σε αιφνιδιαστικό έλεγχο που πραγματοποίησαν στην ιχθυόσκαλα Κερατσινίου.

Πιο αναλυτικά στις 10-09-2013, κατά τον διενεργηθέντα έλεγχο στον εσωτερικό χώρο πώλησης της ιχθυόσκαλας Κερατσινίου, βρέθηκαν εκτεθειμένα προς πώληση 43 ιχθυοκιβώτια των 6 κιλών με νωπές τσιπούρες ιχθυοκαλλιέργειας. Ελλείψει παντελούς σήμανσης, η συγκεκριμένη ποσότητα αλιευμάτων χαρακτηρίστηκε ακατάλληλη για ανθρώπινη κατανάλωση και κατασχέθηκε. Η περαιτέρω τύχη του κατασχεθέντος προϊόντος, θα κριθεί σύμφωνα με το ισχύον νομικό καθεστώς. Η σχετική κτηνιατρική έκθεση διαβιβάστηκε στην αρμόδια Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά.

Οι συστηματικοί έλεγχοι από τους ελεγκτές τροφίμων της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, προκειμένου να διατίθενται στην αγορά ασφαλή και ποιοτικά τρόφιμα με στόχο τη μέγιστη προστασία του καταναλωτή.

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı