You Are Here: Home » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚA » 23χρονος διακινούσε υλικό πορνογραφίας ανηλίκων

23χρονος διακινούσε υλικό πορνογραφίας ανηλίκων

23χρονος διακινούσε υλικό πορνογραφίας ανηλίκων

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνελήφθη 23χρονος για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου. Για τη διερεύνηση της υπόθεσης προηγήθηκε κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων του οργανισμού NCMEC (National Center for Missing and Exploited Children), που εδρεύει στις Η.Π.Α., σύμφωνα με τα οποία εντοπίστηκε ηλεκτρονικό ίχνος χρήστη, που κατείχε ή/και διαμοίραζε, μέσω διαδικτύου, υλικό πορνογραφίας ανηλίκων.

Τα στοιχεία αυτά τέθηκαν υπόψη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία εξέδωσε βούλευμα για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών.

Από την άμεση ψηφιακή – διαδικτυακή αστυνομική έρευνα που επακολούθησε, προέκυψε ότι τα επίμαχα ηλεκτρονικά ίχνη αντιστοιχούν στο σπίτι του 23χρονου.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε προχθές (14 Μαρτίου 2017), στο σπίτι του, σε περιοχή της Αττικής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, εσωτερικός σκληρός δίσκος και κινητό τηλέφωνο, στα οποία εντοπίστηκε πλήθος αρχείων υλικού πορνογραφίας ανηλίκων.

Ο 23χρονος, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, όπου παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı