You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » 20 χρόνια χωρίς τον Στέλιο Καζαντζίδη

20 χρόνια χωρίς τον Στέλιο Καζαντζίδη

20 χρόνια χωρίς τον Στέλιο Καζαντζίδη

Πέρασαν 20 χρόνια χωρίς τον Στέλιο Καζαντζίδη. Τον σπουδαίο Ελληνα τραγουδιστή που λατρεύτηκε και τραγουδήθηκε όσο λίγοι καλλιτέχνες.
Τραγούδησε τις αγωνίες, τους φόβους, αλλά και τις ελπίδες μιας ολόκληρης γενιάς ανθρώπων, για τους οποίους η επιβίωση δεν ήταν και τόσο αυτονόητη. Οικονομικά και κοινωνικά αποκλεισμένοι, πρόσφυγες, εργάτες, όλοι αγωνιστές της καθημερινότητας αναζητούσαν στα τραγούδια του παρηγοριά για τις δυσκολίες που αντιμετώπιζαν καθημερινά.

Ο Στέλιος Καζαντζίδης μάς τίμησε με την πρώτη απευθείας συνέντευξη που παραχώρησε μετά από πολλά χρόνια, στο παλιό ραδιόφωνο του Πειραιά “Κανάλι 107”, στα στούντιο της Αιτωλικού 186. Ηταν το 1997 όταν του απευθύναμε την πρόσκληση και ήρθε χωρίς προαναγγελίες, προσυνεννοήσεις, έτσι… ξαφνικά. Οι άνθρωποι της περιοχής δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν τον είδαν στη γειτονιά τους. Δεν πίστευαν στα αυτιά τους και όσοι άκουσαν τον μεγάλο Στέλιο να καλησπερίζει τον κόσμο στους 99,7 των fm. Μια εκπομπή ανεπανάληπτη, μια κουβέντα αληθινή από καρδιάς χωρίς στημένες ερωτήσεις και προετοιμασμένες απαντήσεις, που έμεινε στην ιστορία.

Δυστυχώς, ο μεγάλος μας λαϊκός βάρδος, έφυγε από κοντά μας, σαν σήμερα, στις 14 Σεπτεμβρίουυ του 2001, σε ηλικία 70 ετών, έπειτα από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı