You Are Here: Home » ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ » 15ετής κάθειρξη στον 37χρονο dealer για τον θάνατο του Σωκράτη Κόκκαλη

15ετής κάθειρξη στον 37χρονο dealer για τον θάνατο του Σωκράτη Κόκκαλη

15ετής κάθειρξη στον 37χρονο dealer για τον θάνατο του Σωκράτη Κόκκαλη

Σε κάθειρξη 15 ετών καταδικάστηκε ο 37χρονος Terry Lee Christian από το Οχάιο ο οποίος έδωσε το «κοκτέιλ θανάτου» στον 34χρονο Σωκράτη Κόκκαλης.

Ο 37χρονος dealer, όπως µετέδωσε το αµερικανικό NBC News, θα εκτίσει ποινή 15 ετών σε οµοσπονδιακή φυλακή, καθώς τον περασµένο Οκτώβριο είχε δηλώσει ένοχος για την υπόθεση και αναµενόταν να µάθει την ποινή του τον Ιανουάριο του 2020.

Σύµφωνα µε όσα µετέδωσαν ξένα δίκτυα, ο Terry Lee Christian κατά τη διάρκεια της ακρόασής του φέρεται να δήλωσε άγνοια για το κοκτέιλ που πούλησε στον 34χρονο επιχειρηµατία, υποστηρίζοντας ότι πίστευε πως του έδινε καθαρή κοκαΐνη και όχι µείγµα από θανατηφόρα οπιούχα. Μάλιστα, ο 37χρονος φέρεται να απαντούσε αργά στις ερωτήσεις που δέχτηκε τον Οκτώβριο από τον ανώτατο δικαστή Thomas Parker, ενώ λίγο αργότερα ακολούθησε ολιγόλεπτη συνοµιλία µεταξύ του δικηγόρου του και του εισαγγελέα.

Η προβλεπόµενη ποινή για το αδίκηµα ήταν τα 20 χρόνια, αλλά ο κατηγορούµενος έφτασε σε συµφωνία µε τον εισαγγελέα και στις 17 Ιανουαρίου 2020 είχε προγραµµατιστεί η συνάντησή του µε τον δικαστή, όπου και θα ζητούσε να του επιβληθεί η ποινή 15 ετών.

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı