You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » “Ωμή παρέμβαση της ΕΥΔΑΠ στο έργο της Δικαιοσύνης”

“Ωμή παρέμβαση της ΕΥΔΑΠ στο έργο της Δικαιοσύνης”

“Ωμή παρέμβαση της ΕΥΔΑΠ στο έργο της Δικαιοσύνης”

Για παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης κατηγορεί την ΕΥΔΑΠ ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας λίγα 24ωρα μετά την υποβολή μήνυσης εναντίον του. Στο δελτίο Τύπου που απέστειλε πριν από λόγο αναφέρει τα εξής:

“Η χτεσινή ανακοίνωση της ΕΥΔΑΠ Α.Ε. η οποία απέδειξε για ακόμα μία φορά το στυγνό και αντικοινωνικό πρόσωπο των διοικούντων μιας τόσο πολύ σοβαρής εταιρείας, εκτός όλων των άλλων ανορθογραφιών και την διασπορά ψευδών στοιχείων, πάνω απ’ όλα αποτέλεσε ΜΝΗΜΕΙΟ ΩΜΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ στην κρίση και τη λειτουργία της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Η ΕΥΔΑΠ Α.Ε. με όπλο της την ασφάλεια που νοιώθει ότι της προσφέρει ο βασικός της μέτοχος που δεν είναι άλλος από το ίδιο το κράτος, αντιλαμβάνεται τους θεσμούς περίπου ως τσιφλίκι της, έχοντας οικοδομήσει μια μεσαιωνική αντίληψη όσον αφορά τις σχέσεις της με τις τοπικές κοινωνίες. Επικαλείται μια Α.Ε. εισηγμένη στο Χρηματιστήριο, τα συμφέροντα κοινωνίας και άκουσον άκουσον τα ταυτίζει μ’ αυτά της εταιρείας!!! Δηλαδή θέλουν να μας πουν ότι η υψηλή κερδοφορία της ΕΥΔΑΠ έχει αντίκτυπο στο τιμολόγιο των καταναλωτών; Προφανώς και όχι… Από την υψηλή κερδοφορία της ΕΥΔΑΠ οι μόνοι που συνήθως ωφελούνται είναι οι ίδιοι οι διοικούντες της, τα golden boys, οι διορισμένοι «μάνατζερ», οι οποίοι συνηθίζουν να ζητούν και να παίρνουν bonus απολαβών στις περιπτώσεις, που η κερδοφορία της εταιρείας αυξάνεται.

Χαρακτήρισε η ΕΥΔΑΠ την απόφαση του Δήμου να επιβάλει τέλη διέλευσης αγωγού «αυθαίρετη, προκλητική και παράνομη»!!! Ξέχασε η ΕΥΔΑΠ ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη Πρωτόδικα έχει επιδικάσει στο Δήμο το 40% του ποσού που επέβαλε ο Δήμος. Άρα και η Πρωτόδικη απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης είναι «αυθαίρετη, προκλητική και παράνομη»;;;;;!!!!! Αν αυτό δεν λέγεται ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ της ΕΥΔΑΠ στο έργο της Ελληνικής Δικαιοσύνης, τότε τι άλλο θα μπορούσαμε να περιμένουμε από τη διορισμένη και παχυλά αμειβόμενη διοίκηση της ΕΥΔΑΠ;

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ δημόσια τις πρακτικές των golden boys της ΕΥΔΑΠ.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ δημόσια ότι υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΥΔΑΠ, όπως ο κ. Χειμώνας στις διάφορες συναντήσεις με αιρετούς του Δήμου, διαφόρων παρατάξεων, δήλωναν ΔΗΜΟΣΙΑ ότι η ΕΥΔΑΠ θα κερδίσει τελεσίδικα την υπόθεση, προκαταβάλλοντας την κρίση της Ελληνικής Δικαιοσύνης!!! Είναι προφανές ότι τους έχει κυριέυσει ο φόβος και προσπαθούν με κάθε τρόπο να επηρεάσουν, την οριστικά δικαστική διευθέτηση του ζητήματος.

Ο διοίκηση του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας, μια απευθείας εκλεγμένη από τον Ελληνικό λαό διοίκηση και όχι παχυλά αμειβόμενα golden boys, έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους θεσμούς και ιδιαίτερα στην Ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία στέκεται με νύχια και με δόντια στο ύψος της, μέσα σε μια τόσο δύσκολη περίοδο, που οι δανειστές και τα Μνημόνια τους έχουν επιβάλλει θεσμικό και αξιακό μεσαίωνα στην Ελληνική κοινωνία… Αυτό το μεσαίωνα προσπαθεί ΠΟΛΥ ΑΤΥΧΩΣ να εκμεταλλευτεί η διοίκηση της ΕΥΔΑΠ, αλλά έχουν γνώση οι φύλακες”.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı