You Are Here: Home » ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ » Ψήφος στην Ανδριάνα Ζαρακέλη

Ψήφος στην Ανδριάνα Ζαρακέλη

Ψήφος στην Ανδριάνα Ζαρακέλη

Ένα πρόσωπο που ανεβάζει τις μετοχές του Γιάννη Μώραλη εν όψει της κρίσιμης, για τον «Πειραιά Νικητή» αναμέτρησης, είναι αναμφισβήτητα η Ανδριάνα Ζαρακέλη. Όχι απλώς, επειδή πρόκειται για ένα τηλεοπτικό πρόσωπο με υψηλή αναγνωρισιμότητα στον Πειραιά. Αλλά γιατί πρόκειται για μια γυναίκα δυναμική, εργατική, με φιλότιμο, ιδέες και περίσσια αγάπη για την πόλη της.

Είναι προσόντα τα οποία τυγχάνει να γνωρίζουμε από πρώτο χέρι, καθώς η Ανδριάνα είναι ένα πολύ οικείο πρόσωπο στην οικογένεια της «Εν Πειραιεί». Ηταν μέσα της δεκαετίας του ’90 όταν «εισέβαλλε» με τρομερή αυτοπεποίθηση στον χώρο των ΜΜΕ και συγκεκριμένα, στο κανάλι του Πειραιά, TV MAGIC, αποφασισμένη να τα καταφέρει. Και τα κατάφερε. Η εύφημος μνεία δε, δεν εντάσσεται στα πλαίσια της συναδελφικής αλληλεγγύης.

Είναι βέβαιο, πως, η τοπικίστρια Ανδριάνα, έχει πολλά να προσφέρει στα κοινά και να δουλέψει αόκνως, βάζοντας το δικό της λιθαράκι για την πρόοδο της πόλης όπου γεννήθηκε, μεγάλωσε και ανατρέφει το καμάρι της ζωής της. Τον μονάκριβο γιο της.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı