You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Πειραιάς: Χρόνια στις αποθήκες του Δήμου το “Seatrac” για ΑμεΑ που τοποθετήθηκε στα Βοτσαλάκια

Πειραιάς: Χρόνια στις αποθήκες του Δήμου το “Seatrac” για ΑμεΑ που τοποθετήθηκε στα Βοτσαλάκια

Πειραιάς: Χρόνια στις αποθήκες του Δήμου το “Seatrac” για ΑμεΑ που τοποθετήθηκε στα Βοτσαλάκια
Μετά από πολυετή παραμονή στις αποθήκες του Δήμου Πειραιά τοποθετήθηκε το σύστημα αυτόνομης πρόσβασης για άτομα με αναπηρία ή δυσκολία στην κίνηση «Seatrac» στην πλαζ Βοτσαλάκια. Στην τοποθέτησή του συνέβαλε καθοριστικά η πίεση που ασκούσε εδώ και καιρό ο δημοτικός υπάλληλος Μιχάλης Πετρίδης ο οποίος γνώριζε πως το σύστημα βρισκόταν χωρίς λόγο στην αποθήκη.
Το «Seatrac» είναι ασφαλές και φιλικό προς το περιβάλλον. Βρίσκεται δίπλα στον σταθμό του ναυαγοσώστη και επιτρέπει στα άτομα με αναπηρία να εισέλθουν από την παραλία στη θάλασσα μέσω του ειδικά διαμορφωμένου ξύλινου διαδρόμου, χωρίς να χρειάζεται η βοήθεια συνοδών. Κατά τους χειμερινούς μήνες αποσυναρμολογείται, ενώ η χρήση του δεν επιφέρει αλλοιώσεις ούτε έχει μόνιμες επιπτώσεις στο περιβάλλον.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, στον χώρο στάθμευσης μπροστά από τις εγκαταστάσεις του Ο.Π.Α.Ν., έχουν δημιουργηθεί θέσεις στάθμευσης για τα άτομα με αναπηρία, ενώ σύντομα θα προχωρήσουν οι διαδικασίες  για την τοποθέτηση ειδικού αποδυτηρίου δίπλα στο «Seatrac» για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των ΑΜΕΑ, όπως επίσης και οι διαδικασίες για την προμήθεια και τοποθέτηση ενός ακόμα πλήρους συστήματος από τη νέα χρονιά και στην πλαζ  της Φρεαττύδας.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı