You Are Here: Home » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΚΟΣΜΙΚΑ » Χριστουγεννιάτικο Λούνα Παρκ και το Σπίτι του Αϊ Βασίλη στη Νίκαια

Χριστουγεννιάτικο Λούνα Παρκ και το Σπίτι του Αϊ Βασίλη στη Νίκαια

Χριστουγεννιάτικο Λούνα Παρκ και το Σπίτι του Αϊ Βασίλη στη Νίκαια

Ξωτικά και νεράιδες, ταχυδακτυλουργοί, φουσκωτά παιχνίδια περιμένουν τα παιδιά την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στον Πολιτιστικό Πολυχώρο « Μάνος Λοϊζος» (Θηβών 245) από τις 5 το απόγευμα. Οι δράσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη.

Οι μικροί φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν το σπίτι του Άι Βασίλη, να ρίξουν το γράμμα τους και να συμμετέχουν μεταξύ άλλων σε εργαστήρια χειροτεχνίας, origami,ζαχαροπλαστικής.Το Εργαστήρι Παιδικής Εικαστικής Τέχνης της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δήμου θα βοηθήσει τα παιδιά να φιλοτεχνήσουν τα δικά τους χριστουγεννιάτικα στολίδια. Ακόμη θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν «μαλλί της γριάς», να δημιουργήσουν τα δικά τους «μπισκοτόσπιτα», να «αλλάξουν πρόσωπο» με face painting.

Οι  «Junior Guitar Orchestra και «Ορχήστρα ποικίλης μουσικής» του Δημοτικού Ωδείου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη στις 8 το απόγευμα θα γεμίσουν τον χώρο με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Την ίδια μέρα ο Δήμος σε συνεργασία με το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων διοργανώνει ομαδικά παιχνίδια, τοξοβολία, αναρρίχηση με χορό και φουσκωτά παιχνίδια. Το Χριστουγεννιάτικο Προσκοπικό Λούνα Παρκ θα περιμένει τα παιδιά  στην κεντρική πλατεία Αγ.Ι. Ρέντη από τις 11 το πρωί έως τι 2 το μεσημέρι.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı