You Are Here: Home » ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ » Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της Π.Ε. Πειραιά

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της Π.Ε. Πειραιά

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της Π.Ε. Πειραιά

Εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά συνδιοργανώνουν, την Τρίτη 29/12, στις 20.00, η Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά και ο Δήμος Πειραιά με τη συμμετοχή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο του εορτασμου δύο σημαντικών επετείων: Των 180 χρόνων από την ίδρυση του Δήμου Πειραιά και των 120 χρόνων ζωής του εμβληματικού Δημοτικού Θεάτρου.

Να σημειωθεί ότι στην τελευταία συνεδρίασή του (22 Δεκεμβρίου 2015) το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής ενέκρινε την εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Γιώργου Γαβρίλη και θα υπογραφεί Προγραμματική Σύμβαση ανάμεσα στο Υπουργείο Πολιτισμού, στην Περιφέρεια Αττικής και στον Δήμο Πειραιά για την οργάνωση και υλοποίηση Πολιτιστικών και Επιστημονικών Δράσεων στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Το πρόγραμμα θα έχει τετραετή διάρκεια και η Περιφέρεια Αττικής θα συμβάλει με 240.000 € σε ετήσια βάση για 4 χρόνια, αρχίζοντας από το 2016.

Ιδιαίτερη σημασία, όμως, έχει ότι στη Προγραμματική Σύμβαση αναφέρεται ρητά ως προϋπόθεση συμμετοχής της Περιφέρειας «ότι θα υπάρχει κοινωνική μέριμνα για τη συμμετοχή στις εκδηλώσεις και στις δραστηριότητες (του Δημοτικού Θεάτρου) που θα διοργανωθούν στα πλαίσιά της, με δωρεάν ή με πολύ χαμηλό τίμημα, για άτομα που ανήκουν στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες (ανέργους, ανάπηρους, πολύτεκνους, νέους έως 22 ετών, φοιτητές, εργαζόμενους κάτω από το όριο της φτώχιας κ.λπ)».

• Στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων της Π.Ε. Πειραιά πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 23-12-15, το πρωί, σε συνεργασία με τη ΣΤΑ.ΣΥ ΑΕ, εκδήλωση στο σταθμό των ΗΣΑΠ στον Πειραιά με τη συμμετοχή της χορωδίας του Μουσικού Σχολείου Πειραιά, που τραγούδησε χριστουγεννιάτικα τραγούδια

 

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı