You Are Here: Home » ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ » Χαμένος αγώνας είναι αυτός που δεν δόθηκε ποτέ, κυρία Νάννου

Χαμένος αγώνας είναι αυτός που δεν δόθηκε ποτέ, κυρία Νάννου

Χαμένος αγώνας είναι αυτός που δεν δόθηκε ποτέ, κυρία Νάννου

Πόση χαιρεκακία, πόση μικροψυχία μπορεί να κρύβουν μερικές αράδες σε ένα δελτίο Τύπου; Είναι να απορεί κανείς με τη στάση της κας Ισιδώρας Νάννου η οποία αφού χάθηκε από προσώπου γης, λιποτακτώντας από τη μεγάλη μάχη που έδιναν οι συντοπίτες της, με εμπροσθοφυλακή τον δήμαρχο και 300 εργαζόμενους που ξέμεναν από δουλειά, για να μην αποκοπεί η Σαλαμίνα από την ηπειρωτική χώρα, έκανε ξαφνικά την εμφάνισή της. Λίγο μετά την έκδοση της απόφασης του ΣτΕ (που απέρριπτε την προσφυγή των πλοιοκτητών) με μοναδικό σκοπό για να τους λοιδορήσει, επιχαίροντας, παράλληλα, για την έκβαση.

Την ώρα που οι Κοινοπραξίες, οι πλοιοκτήτες, οι εργαζόμενοι και ο Γιάννης Τσαβαρής βρίσκονταν στην πρώτη γραμμή του αγώνα, εκείνη επέλεξε να απόσχει ακόμα κι από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, παρακολουθώντας τις εξελίξεις με το κυάλι, περιμένοντας, όπως δείχνει η τωρινή της στάση, το ναυάγιο των προσπαθειών. Λες κι εκείνη δεν είναι Σαλαμίνια.

Ναι, βγήκε κερδισμένος ο δήμαρχος και αυτό ενόχλησε σε βαθμό να δείξουν κάποιοι πώς σκέφτονται και ότι πάνω από τον τόπο τους βάζουν μικροπαραταξιακά συμφέροντα. Προφανώς, θα ήταν άλλη η επιχειρηματολογία αν ο Γιάννης Τσαβαρής αποδεικνυόταν ρίψασπις και μαριονέτα της τρικομματικής.

Η όλη υπόθεση με τη μη συμμόρφωση των Κοινοπραξιών με την Κοινοτική Οδηγία, την υπαγωγή τους στην ποντοπόρο ναυτιλία και την αποδρομολόγηση των φέριμποτ σε βάρος της τοπικής κοινωνίας, έδωσε την ευκαιρία στους Σαλαμίνιους να διαπιστώσουν πόσο λίγοι για να τους εκπροσωπήσουν είναι, τελικώς, ορισμένοι απ’αυτούς που τους ζητούν την ψήφο τους προεκλογικά.

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı