You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Φωταγωγήθηκε η Λ. Φανερωμένης

Φωταγωγήθηκε η Λ. Φανερωμένης

Φωταγωγήθηκε η Λ. Φανερωμένης

Άλλη μία σημαντική παρέμβαση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία της Περιφέρειας Αττικής (Αντιπεριφέρεια Νήσων) και του Δήμου Σαλαμίνας που αφορά στον ηλεκτροφωτισμό της Λ. Φανερωμένης από το ύψος της Ψιλής Άμμου μέχρι το πορθμείο Φανερωμένη- Νέας Πέραμος. Είναι βέβαιο ότι το έργο αυτό αναβαθμίζει την οδική ασφάλεια τόσο εκείνων που χρησιμοποιούν το βορειοδυτικό πορθμείο που συνδέει το νησί με την υπόλοιπη Αττική όσο και την εσωτερική οδική κυκλοφορία.

Σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου αναφέρονται τα εξής: “Επίσης υπογραμμίζουμε ότι η εγγύτητα των δύο φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (πρώτου και δεύτερου βαθμού) μπορεί να είναι παραγωγική και γόνιμη μόνο όταν αυτή βασίζεται στην αγαστή συνεργασία και στην αλληλοκατανόηση και ανάδειξη των προβλημάτων του κάθε φορέα. Για τον λόγο αυτό ευχαριστούμε την Περιφέρεια Αττικής και προσωπικά τον Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρό αλλά και τον Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Δημήτρη Κατσικάρη καθώς λειτουργώντας στα πλαίσια αυτής της πολιτικής συνεργασίας τα τρία τελευταία χρόνια, πετύχαμε την ένταξη σε περιφερειακά προγράμματα σημαντικών και μεγάλων έργων που λύνουν διαχρονικά μεγάλα προβλήματα του νησιού μας (οδοποιία, αποχετεύσεις όμβριων υδάτων, ηλεκτροφωτισμός Λ. Φανερωμένης, διάνοιξη δρόμου Αιάντειο- Κανάκια κλπ).

Κλείνοντας, θέλουμε να τονίσουμε ότι αντίστοιχες δυνατότητες υπήρχαν και τα προηγούμενα χρόνια αλλά δυστυχώς, εκτός από μεμονωμένες περιπτώσεις, δεν επετεύχθησαν και τα αντίστοιχου προϋπολογισμού έργα”.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı