You Are Here: Home » Uncategorized » Φέρτε πίσω τον Αρβανίτη!

Φέρτε πίσω τον Αρβανίτη!

Φέρτε πίσω τον Αρβανίτη!

Δεν υπάρχει κάποιος εκεί στη ΝΕΤ να επαναφέρει στην τάξη την κ. Μαριλένα Κατσίμη λέγοντάς της ότι δεν εκφέρουμε την προσωπική μας άποψη όσον αφορά στην πρόθεση ψήφου κάποιων συμπολιτών μας; Ποιος της είπε ότι μπορεί να επικρίνει όσους σκέφτονται να ψηφίσουν τη Χρυσή Αυγή και να δαιμονοποιεί την είσοδο του κόμματος στη Βουλή; Ποιος της έδωσε αυτήν την ελευθερία στη δημόσια τηλεόραση να λογοκρίνει τους συμπολίτες της και να τους εμφανίζει ως ένα φαινόμενο επικίνδυνο για τον τόπο και την ομαλότητα του δημοκρατικού πολιτεύματος; Κάτι τέτοια κάνουν το κενό που αφήνουν κάποιοι παρουσιαστές δυσαναπλήρωτο. Φέρτε πίσω τον Κώστα Αρβανίτη!

 

Silence Μάγδα

Δεν τρώγεται με τίποτα η… συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Αυτιά η οποία πετάγεται εκεί που δεν τη σπέρνουν. Μπορεί να κάνει πολύ λάντζα το κορίτσι – κορίτσι τρόπος του λέγειν – στο παρασκήνιο, αλλά νομίζει πως είναι ίσα κι όμοια με τον δημοσιογράφο. Την έχει ψωνίσει! Χώνεται, ξαναχώνεται προκαλώντας μας έναν απίστευτο εκνευρισμό. Κάποιος πρέπει να της μαζέψει τα λουριά και να της επανοριοθετήσει τα «χωρικά της ύδατα».

 

Ξέφυγε

Και λίγα του πε η Γιολάντα Διαμαντή. Είναι δυνατόν να λες σε μια παντρεμένη γυναίκα, μητέρα τριών κοριτσιών, και μάλιστα εναρίως, αν καταφέρνει…. και τους 5; Αυτό ρώτησε ο «κύριος» Βαγγέλης Περρής το μέχρι πρότινος έτερόν του ήμισυ στο ραδιόφωνο, αναφερόμενος στο ανδρικό μουσικό συγκρότημα «Κόκκινα Χαλιά». Το παίζει τώρα και βαρύ πεπόνι, αντί να της ζητήσει γονυπετής συγγνώμη. Τι την πέρασε; Για τα… ελαφριά πιπίνια που φιλοξενούν παρέα με τον Θέμο;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı