You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής o Γιώργος Ιωακειμίδης

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής o Γιώργος Ιωακειμίδης

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής o Γιώργος Ιωακειμίδης

Την υποψηφιότητα του για την Περιφέρεια Αττικής στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, ανακοίνωσε ο δήμαρχος Ρέντη/ Νίκαιας Γιώργος Ιωακειμίδης, με τον συνδυασμό «Αττικός Κύκλος Συνεργασίας και Εμπιστοσύνης».
Με κυρίαρχο μήνυμα την δέσμευση που συμβολίζει το «Δίνουμε τα χέρια» και μια άκρως πολιτική ομιλία για τον ρόλο της Περιφέρειας σε σχέση με το Κράτος, τους 66 Δήμους και πάνω απ’ όλα για τα 4 εκατομμύρια πολιτών της Αττικής, ο Γ. Ιωακειμίδης τόνισε:
«Τον ερχόμενο Οκτώβριο, 4 εκατομμύρια πολίτες που ζουν και εργάζονται στην μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας, θα επιλέξουν ποιοι θα νοιαστούν τα επόμενα 5 χρόνια για την καθημερινότητα τους, ποιοι θα μιλήσουν στο όνομα τους, ποιοι θα διεκδικήσουν και ποιοι θα σεβαστούν τις ανάγκες
τους.
Ανακοινώνω την απόφασή μου να διεκδικήσω στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές την ηγεσία της περιφέρειας Αττικής. Θέτω την υποψηφιότητά μου στην κρίση αυτών των πολιτών. Θα διεκδικήσω στο όνομά τους την δυνατότητα να βελτιωθεί η ζωή τους στην καθημερινότητα, με ασφάλεια και προστασία.

Δεν θέλω να υποσχεθώ αυτά που δεν πρόκειται να γίνουν. Μιλώ για τα αυτονόητα που δεν έχουν ξεκινήσει ή βαλτώνουν. Μιλώ για τους 66 δήμους που δεν έχουν βρει στην περιφέρεια την αρωγή, την συνεργασία που τους αξίζει!
Αυτά πρέπει να τα αλλάξουμε και ναι μπορούμε! Γι’ αυτό σήμερα «ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ» σαν ένα συμβόλαιο τιμής με τους ανθρώπους που ζουν σε αυτόν τον τόπο και κυρίως τους νέους που έχουν δικαίωμα στο όνειρο, στις μεγάλες προσδοκίες, στην μουσική και στο χρώμα στην ζωή τους, σε ένα πιο φωτεινό αύριο. Και αυτό το δικαίωμα είναι δικό μας.»
Αναφερόμενος στο ρόλο της περιφέρειας και στις σχέσεις με την κεντρική διοίκηση τόνισε:
«Αν καθένας από τους 66 δήμους της Αττικής είναι ένα δένδρο, η περιφέρεια είναι το δάσος… Ο κάθε δήμαρχος φροντίζει το δήμο του αλλά οι πολίτες χρειάζονται το δάσος ολόκληρο. Ο Κηφισός που ταλαιπωρεί στην κυκλοφορία 100.000 πολίτες καθημερινά δεν είναι έργο ενός δήμου….
Χρειάζεται μια φωνή, ένα σχέδιο, μια φροντίδα για όλα τα κοινά.
Ο κάθε δήμος χρειάζεται ολόκληρη την περιφέρεια να τον συνδράμει, να τον στηρίξει, να τον βοηθήσει να κάνει καλύτερη τη ζωή των δημοτών του
Αυτό είναι η περιφέρεια…..
Η περιφέρεια Αττικής δεν ψάχνει να υποκαταστήσει το κράτος, ούτε να κρυφτεί πίσω από τις αδυναμίες του.

Θέλει τη συνεργασία με κοινό όφελος, δηλαδή ξεκάθαρη σχέση, αρμοδιότητες , λογοδοσία και διαφάνεια. Δεν θα χαρίσει και δεν θα χαριστεί…..

Αναφερόμενος τέλος στην απόφαση υποψηφιότητας του είπε:
«Υπηρετώ περισσότερα από 30 χρόνια την αυτοδιοίκηση. Σαν δήμαρχος Ρέντη και Νίκαιας, αλλά και σαν πρόεδρος της Ένωσης Δήμων της Περιφέρειας Αττικής…. Σε αυτά τα 30 χρόνια των μεγάλων αλλαγών, δυο πράγματα έμειναν αμετάβλητα: η απαίτηση για δικαιοσύνη και η ανάγκη
για συνεργασία. Με αυτά πορεύτηκα….
Συμπολίτες μου, γυναίκες και άνδρες. Πολλοί, ίσως οι περισσότεροι δεν με γνωρίζετε. Ο Ρέντης και η Νίκαια δεν είχαν και δεν έχουν την προβολή του κέντρου της Αθήνας….. Όμως εδώ ό,τι λέμε το κάνουμε κι ότι δεν μπορεί να γίνει δεν το τάζουμε.
Εδώ η πολλή δουλειά, η αξιοπρέπεια, ο σεβασμός όλων και του καθενός χωριστά κάνουν τη διαφορά!
Είμαι με περηφάνια για έβδομη φορά δήμαρχος Νίκαιας Ρέντη και γι αυτό μπορώ δεσμευτώ στους συμπολίτες μου της Αττικής, μια περιφέρεια που θα λειτουργεί σε έναν ενάρετο ΚΥΚΛΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ με τους δήμους , παράγοντας έργο και δημόσιο ήθος, με δικαιοσύνη κι
ανθρωπιά…»

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı