You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » «Υποπτες ενεργειακές συμφωνίες από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ» καταγγέλλουν οι “Ανεξάρτητοι Ελληνες”

«Υποπτες ενεργειακές συμφωνίες από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ» καταγγέλλουν οι “Ανεξάρτητοι Ελληνες”

«Υποπτες ενεργειακές συμφωνίες από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ» καταγγέλλουν οι “Ανεξάρτητοι Ελληνες”

Την αποχή της συγκυβέρνησης από κάθε υπογραφή συμφωνίας που δεν στηρίζεται στις προβλέψεις διαφάνειας του Νόμου 4001/2011 για την Ελληνική Διαχειριστική Εταιρία Υδρογονανθράκων, απαιτούν οι «Ανεξάρτητοι Ελληνες» μετά την αιφνιδιαστική, όπως λένε, απόφαση του υφυπουργού Περιβάλλοντος Γιάννη Μανιάτη να μεταθέσει τη στελέχωση του Εθνικού Φορέα Διαχείρισης Υδρογονανθράκων.

«Αντιθέτως, βιάζεται να λάβει σημαντικές δεσμευτικές αποφάσεις για τους υδρογονάνθρακες εντός των ημερών, στηριζόμενος στις μυστικές διαπραγματεύσεις του γνωστού και επιτυχημένου για τις εν λόγω πρακτικές του,Υπουργού Γιώργου Παπακωνσταντίνου».

Επιπροσθέτως, «το κείμενο Μνημονίου Συνεργασίας Ελλάδος-Κύπρου-Ισραήλ δεν έχει περάσει από την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής και δεν δίδεται καν στους εκπροσώπους του Ελληνικού Λαού, παρ´ όλο που το έχουν ζητήσει από το αρμόδιο Υπουργείο! Το γεγονός και μόνο της μη ένταξης των εν λόγω ζητημάτων στη συμφωνία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑ.Ο.Σ. για το περιεχόμενο της συγκυβέρνησης, αποδεικνύει ότι:

Κάποιοι χρησιμοποιούν την Κυβέρνηση Παπαδήμου ως όχημα για εξυπηρέτηση ύποπτων συμφωνιών. Ο πραγματικός ρόλος της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ αποδεικνύεται ξανά».

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı