You Are Here: Home » ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ » Υπάλληλοι… για προαγωγή

Υπάλληλοι… για προαγωγή

Υπάλληλοι… για προαγωγή

Μνημειώδης είναι η ασχετοσύνη αλλά και η έλλειψη σοβαρότητας κάποιων τυχάρπαστων υπαλλήλων του Τμήματος Δημοτικών Προσόδων του Δήμου Πειραιά. Στην εν λόγω υπηρεσία επικρατεί το απόλυτο μπάχαλο – και είμαι αρκετά επιεικής – αφού υπάλληλοι, οι οποίοι κυριολεκτικά δεν ξέρουν πού πάνε τα… τέσσερα, χρεώνουν με υπέρογκα ποσά ανύποπτες επιχειρήσεις για παλιά μισθώματα.

Προ ημερών κατέφθασε στα γραφεία μας μπουγιουρντί 75.000 ευρώ (!) για μισθώματα που οφείλει (!) δήθεν η εταιρεία στον Δήμο. Από πού κι ως πού οφείλει η Εν Πειραιεί στον Δήμο Πειραιά για μισθώματα; Μόλις ξεκαθάρισαν τα πράγματα στο κεφάλι μας και αρχίσαμε να σκεφτόμαστε λογικά, ήρθε και η απάντηση, η οποία επιβεβαιώθηκε λίγο αργότερα και από την αρμόδια υπηρεσία.

Η… συμβασιούχα, που μεταφέρθηκε στον Δήμο από την πρώην Νομαρχία, ….μπέρδεψε τη γνωστή καφετέρια της πλατείας Κοραή «Εν Πειραιεί» με την εφημερίδα λόγω συνωνυμίας! Και τι θα πει: μπέρδεψε; Κάποιος άλλος, ίσως, να το ’χε πάθει ήδη το εγκεφαλικό. Χωρίς, λοιπόν, η νεαρά να κάνει διασταύρωση στοιχείων – έπρεπε να σχολάσει και στην ώρα της, βλέπετε – χρέωσε με μια μονοκονδυλιά το 75άρι στην εταιρεία που εκδίδει την εφημερίδα.

Οι συνάδελφοί της, βεβαίως, έσπευσαν να την καλύψουν και να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα ζητώντας συγγνώμη ξανά και ξανά για το λάθος της και θα ήταν εν μέρει δεκτή αν είχαν φροντίσει να το διορθώσουν, χορηγώντας απλώς το έγγραφο εκείνο που θα έλεγε ότι «εκ παραδρομής χρεώθηκε αυτό το ποσό στην εταιρεία σας».

Η σταγόνα στο ποτήρι ήταν η απάντηση που μας έδωσαν λέγοντάς μας ότι τώρα για να γίνει η επιδιόρθωση απαιτείται… Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου! Αντί να περάσουν τη συναδέλφισσά τους από Δημοτικό Συμβούλιο για την ανικανότητα και την ανεπάρκειά της, προχωρούν και σε δεύτερο ατόπημα παίζοντας με τα νεύρα μας.

Αραγε, πόσοι άλλοι επιχειρηματίες έχουν βρεθεί μπλεγμένοι και φεσωμένοι ξαφνικά λόγω μιας υπαλλήλου που δεν έκανε ούτε για τη θέση του κλητήρα; Αντε μετά να δει προκοπή ο Δήμος Πειραιά!

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı