You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Υδρα: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ο Κώστας Αναστόπουλος

Υδρα: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ο Κώστας Αναστόπουλος

Υδρα: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ο Κώστας Αναστόπουλος

Μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Υδρας, ο Κώστας Αναστόπουλος.  Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Αγαπητοί μου συνδημότες,
φίλες και φίλοι της Ύδρας,

Με αίσθημα ευθύνης και με πλήρη επίγνωση, επικοινωνώ μαζί σας μέσω αυτής της ανοιχτής επιστολής.

Δεν είναι μεγάλη η χρονική απόσταση από την ημέρα που όλοι μας θα κληθούμε να «υπογράψουμε» ένα συμβόλαιο τιμής και ευθύνης για το Νησί μας και το μέλλον του. Στα τέλη του Μαΐου, όλοι μας θα έχουμε την ευκαιρία να επιλέξουμε τη νέα Δημοτική Αρχή που θα διαχειριστεί τα προβλήματα της Ύδρας μας και θα χτίσει το μέλλον των παιδιών μας.

Αυτές οι Εκλογές, που είναι γιορτή Δημοκρατίας, είναι η δική μας ευκαιρία να επιλέξουμε τους ανθρώοπους που εμπιστευόμαστε για να προχωρήσει η Ύδρα μας μπροστά, τους ανθρώπους που θα είναι οι εκπρόσωποί μας στο Δήμο.

Είμαι ο Κώστας Αναστόπουλος, ένας άνθρωπος και φίλος δικός σας, που μου κάνατε την τιμή να υπηρετήσω αυτό το Νησί και τους κατοίκους του για 16 ολόκληρα χρόνια από το αξίωμα του Δημάρχου.

Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στα κοινά και έχοντας υπηρετήσει την Ύδρα από πολλές θέσεις, αφουγκράστηκα την αγωνία σας για το μέλλον του Νησιού μας και με αίσθημα ευθύνης αποφάσισα να τεθώ ξανά στην κρίση σας ως υποψήφιος Δήμαρχος Υδραίων στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Μαΐου 2019, μετά και από προτροπή πολλών συμπατριωτών μας.

Επιθυμώ να καταθέσω την εμπειρία και τις δυνάμεις που διαθέτω στην υπηρεσία της Ύδρας μας, των κατοίκων και των φίλων της. Θέλω να συνεχίσω να προσφέρω στον τόπο μας, με τη γνώση της πολυετούς ενασχόλησης με τα κοινά.

Γι’ αυτό, ζητώ από τον καθένα και την καθεμιά που είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν, να συμπορευθούμε, να συστρατευθούμε, να συνεργαστούμε, με κοινό στόχο και σκοπό να υπηρετήσουμε την Ύδρας μας. Ζητώ να βάλουμε στην άκρη όλα όσα μας χωρίζουν και να σκεφτούμε: Η Ύδρα είναι πάνω από όλα! Δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές. Υπάρχουν μόνο προβλήματα που πρέπει να λύσουμε. Και σε αυτό τον αγώνα χρειάζεται θέληση και συνεργασία.

Με αυτές τις σκέψεις απευθύνομαι σε όσους και όσες θέλουν να πλαισώσουν τον ενωτικό συνδυασμό μας που έχει μοναδικό αντίπαλο τα προβλήματα της Ύδρας.

Δίνω το χέρι σε όλους και όλες!
Προχωράμε μαζί!
Δυνατά, αποφασιστικά, ώριμα.

Για την Ύδρα που θέλουμε.
Για την Ύδρα που μας αξίζει.
Για την Ύδρα της επόμενης ημέρας.

Γιατί, η Ύδρα πρέπει να βγει ξανά σε Νέους Ορίζοντες!

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς και αγάπη,
Κώστας Γ. Αναστόπουλος,
Υποψήφιος Δήμαρχος Υδραίων

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı