You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Τρικούβερτο γλέντι με Λεμπέση και Κανέλλη για τους Νέους Ελληνες

Τρικούβερτο γλέντι με Λεμπέση και Κανέλλη για τους Νέους Ελληνες

Τρικούβερτο γλέντι με Λεμπέση και Κανέλλη για τους Νέους Ελληνες

Ενα τρικούβερτο γλέντι με λαϊκά, ρεμπέτικα και παραδοσιακά τραγούδια στήθηκε το Σάββατο 31 Μαρτίου στα πλαίσια του Φόρουμ των απανταχού ΝΕΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στη μεγάλη αίθουσα του CINE KERAMEIKOS. Πρωταγωνιστές στο πάλκο ο Γιάννης Λεμπέσης και η σπουδαία και γνήσια λαϊκή ερμηνεύτρια Εύα Κανέλλη με την ορχήστρα του Λεμπέση Λαϊκή Στράτα [Βασίλης Μούζος μπουζούκι,Πορφύρης Κονας ακορντεόν,Χρήστος Χάρης κλαρίνο, Θοδωρής Κυδωνιεύς κιθάρα.]

Το φόρουμ διοργανώθηκε από 9 παγκόσμιες οργανώσεις Νέων Ελλήνων και συγκεκριμένα:1.Παγκόσμια Συντονιστική Επιτροπή Ποντιακής Νεολαίας,2.Νεολαία παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αποδήμων Κυπρίων,3.Νεολαία παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών,4.Νεολαία Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών,5.Νεολαία Παγκοσμίου συμβουλίου Κρητών,6.Νεολαία Παγκόσμιας Αμφικτυονίας Βλάχων,7.Νεολαία Παναρκαδικού Παγκόσμιου Συμβουλίου,8.Νεολαία Παμμακεδονικής Ομοσπονδίας ΗΠΑ,9.Νεολαία Ομοσπονδίας Θρακικών Συλλόγων Ευρώπης.

Το γνήσιο Λαϊκό τραγούδι ,οι σπουδαίοι μουσικοί και οι αυθεντικές ερμηνείες του Λεμπέση και της Κανέλλη μάγεψαν τους απανταχού ΝΕΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και τους έκαναν να ξεφαντώσουν και να ζήσουν μια αξέχαστη μουσική βραδιά. Άλλη μια τρανή απόδειξη της απήχησης του γνήσιου λαϊκού και ρεμπέτικου τραγουδιού στη νεολαία.Και φυσικά, στο τέλος του γλεντού τραγούδησαν όλοι μαζί το συμβολικό τραγούδι του Λεμπέση:<Αφήστε ολα τα ψεύτικα και ελάτε στα ΡΕΜΠΕΤΙΚΑ>. Και το Σάββατο 31 Μαρτίου οι απανταχού ΝΕΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ το έκαναν πράξη.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı