You Are Here: Home » ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ » Τρεις βάρκες με παράνομους μετανάστες στη Λέσβο

Τρεις βάρκες με παράνομους μετανάστες στη Λέσβο

Τρεις βάρκες με παράνομους μετανάστες στη Λέσβο

Το δούλεμα της κυβέρνησης Μητσοτάκη καλά κρατεί. Τρεις βάρκες με περισσότερους από 50 πρόσφυγες και μετανάστες διαφόρων εθνικοτήτων, άνδρες, γυναίκες και παιδιά, βγήκαν νότια και βόρεια της πόλης της Μυτιλήνης το βράδυ της Κυριακής και μέχρι νωρίς το πρωί σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που μεταδίδει μέσω διαδικτύου η σελίδα Aegean Boat Report.

Σύμφωνα με αυτά τα δημοσιεύματα:

Η πρώτη βάρκα βγήκε στην περιοχή της Αγριλιάς  απ’ όπου το πρωί βγήκαν στον κεντρικό δρόμο. Μάλιστα δημοσίευσαν και φωτογραφίες τους στο πλάτωμα του δρόμου στην περιοχή του Κουτσουκίδη.

Η δεύτερη βάρκα βγήκε στην περιοχή νότια της Σκάλας Νέων Κυδωνιών.

Τέλος η τρίτη βάρκα αναφέρεται ότι παραλήφθηκε από σκάφος των διωκτικών αρχών (δεν διευκρινίζεται αν είναι του Λιμενικού Σώματος ή της Frontex) το οποίο τους μετέφερε στο λιμάνι της Μυτιλήνης.

Ας σημειωθεί ότι με τις τρεις αυξάνεται σε έξι ο αριθμός των βαρκών  με πρόσφυγες και παράνομους μετανάστες που έφθασαν μέσα στο Νοέμβριο στη Λέσβο. Στο σύνολο τους οι αφιχθέντες, εφόσον επιβεβαιωθεί η άφιξη τους θα μεταφερθούν στη δομή καραντίνας στα στην παλιά δομή του Καρά Τεπέ.

Πηγή : stonisi.gr

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı