You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Τραμ: Ο εισαγγελέας να παρέμβει άμεσα!

Τραμ: Ο εισαγγελέας να παρέμβει άμεσα!

Τραμ: Ο εισαγγελέας να παρέμβει άμεσα!

Εκτός χρονοδιαγράμματος… εκτροχιάστηκε για άλλη μια φορά το Τραμ στον Πειραιά. Μετά τα προβλήματα στο σύστημα τηλεματικής, ο σεισμός της 19ης Ιουλίου, είναι σύμφωνα με την ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, ένας από τους λόγους της καθυστέρησης παράδοσής του στην κυκλοφορία καθώς αποκλείστηκε ένα τμήμα του τροχιόδρομου στην Ομηρίδου Σκυλίστη.

Αυτομάτως, σκέφτεται κανείς την προχειρότητα της υλοποίησης του έργου. Αλίμονό μας αν σε κάθε σεισμό μεγέθους των 5  βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, βγαίνουν εκτός κυκλοφορίας οι συρμοί του Τραμ και του Μετρό.

Παράλληλα, εδώ και τουλάχιστον 6 μήνες είναι σε εκκρεμότητα, οι Η/Μ εργασίες στον νέο Υ/Σ 16 και η αναβάθμιση του Υ/Σ 1.

Οσο για την παράδοση του έργου, ούτε λόγος. Με τόση αναξιοπιστία, ποιος θα τους πάρει στα σοβαρά; Η υπόθεση θυμίζει την ιστορία με τον ψεύτη βοσκό. Προς το παρόν, πάντως, οι τροχιόδρομοι προσφέρουν άνετο πάρκινγκ. Θα πει κάποιος, δεν είναι και λίγο για τον Πειραιά του σήμερα!

Ωστόσο, η παρέμβαση του εισαγγελέα είναι εκ των ων ουκ άνευ. Οι υπεύθυνοι του έργου πρέπει να λογοδοτήσουν για την πολυετή ταλαιπωρία των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης. Ως εδώ!

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı