You Are Here: Home » ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ » Τρίζουν τα κόκκαλα του Τάσσου Παπαδόπουλου

Τρίζουν τα κόκκαλα του Τάσσου Παπαδόπουλου

Τρίζουν τα κόκκαλα του Τάσσου Παπαδόπουλου

Τα λόγια του Τάσσου Παπαδόπουλου ηχούν ακόμα στα αυτιά και στις καρδιές μας ιδίως τώρα που Αναστασιάδης και Σαμαράς προδίδουν και κομματιάζουν για δεύτερη φορά τη μεγαλόνησο. Ποιος ξεχνά τον μεγάλο Κύπριο ηγέτη να διαγγέλλει δακρυσμένος, λίγο πριν το δημοψήφισμα για το σχέδιο Ανάν, ό,τι παρέλαβε κράτος και δεν θα παραδώσει κοινότητα.

Αυτός ο σπουδαίος άντρας φαντάζει ακόμα πιο μεγάλος μπροστά στα ανδρείκελα που εμπιστεύτηκαν οι δυο λαοί για να τους κυβερνήσουν και τώρα μιλούν για δικοινοτική Κύπρο. Κι όμως, αυτή η μεγάλη προδοσία κατά της μεγαλονήσου πέρασε στα ψιλά. Στα δελτία ειδήσεων παρακολουθούμε, σε μορφή σίριαλ, τις καταστροφές που αφήνουν πίσω τους οι σεισμικές δονήσεις στην Κεφαλονιά, την καρατόμηση Καρυπίδη και το αντάρτικο Τζιτζικώστα στην περιφέρεια της Μακεδονίας. Υπήρξαν, βεβαίως, και οι εξαιρέσεις. Ο αποπεμθείς από το σύστημα, Γ. Καρατζαφέρης, είχε λόγους να το αναδείξει, ενώ κάτι λάλησαν σταθμοί όπως ο Real και ο Atlantis Fm, αλλά μέχρι εκεί. Ούτε κιχ στους πυλώνες της δήθεν ανεξάρτητης και έγκυρης ενημέρωσης. Στα μεγάλα ΜΜΕ που κουκούλωσαν και έθαψαν τη νέα προδοσία κατά της Κύπρου.

Προδότες και πουλημένα κορμιά σε αγαστή συνεργασία, σ’ένα αμαρτωλό δούναι και λαβείν σε βάρος του εθνικού συμφέροντος, της ενημέρωσης, της αλήθειας, της ιστορίας μας.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı