You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Το scrap στο… μπαζωμένο Δημοτικό Θέατρο

Το scrap στο… μπαζωμένο Δημοτικό Θέατρο

Το scrap στο… μπαζωμένο Δημοτικό Θέατρο

Προσβολή του πολιτιστικού μνημείου και της ιστορίας του αλλά και της καταταλαιπωρημένης αισθητικής μας αποτελεί το καγκελόφραχτο «έργο τέχνης» με τις μερικές δεκάδες κυβικά χώμα με μπάζα που άδειασαν γύρω του τα φορτηγά, και ειδικότερα, ο “ιπτάμενος δίσκος – scrap” που «φυτεύτηκε» πάνω στα ιερά μάρμαρα του περιβάλλοντος χώρου του Δημοτικού μας Θεάτρου για τις ανάγκες του promotion της αμερικανικής ταινίας X FILES.

Για την αναγκαία προώθηση του κινηματογραφικού προϊόντος κάποιοι φωτεινοί νόες σκέφτηκαν να επιστρατεύσουν το μεγαλόπρεπο μνημείο τέχνης και πολιτισμού που διαθέτει ο Πειραιάς μας και να το βεβηλώσουν. Πρόκειται χωρίς περιστροφές για μια άνευ προηγουμένου κακογουστιά, βεβήλωση του ιερού χώρου του Δημοτικού Θεάτρου, ένα έκτρωμα που δεν συνάδει με το υψηλής αρχιτεκτονικής μέγαρο που διαθέτει η πολιτιστική μας κληρονομιά.

Φαίνεται πως τα… UFO έχουν κυριεύσει το μυαλό, τη λογική και την αισθητική των υπευθύνων του Δημοτικού Θεάτρου. Τι άλλο να σκεφτούμε; Αλλά αν δεν μπορούν να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να σεβαστούν τον χώρο που υπηρετούν, ας υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους. Πάντως, κοινή απαίτηση των Πειραιωτών είναι να απομακρυνθεί άμεσα ο… δίσκος και να καθαριστεί ο περιβάλλων χώρος του Θεάτρου.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı