You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Το φαβορί

Το φαβορί

Το φαβορί

Ο Κώστας Κατσαφάδος διατήρησε τον “θρόνο” του αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι είναι το ακλόνητο φαβορί, όποιον κι αν έχει απέναντί του. Ούτε η Δόμνα Μιχαηλίδου κατάφερε να κλονίσει την κυριαρχία του μένοντας στη δεύτερη θέση και με μεγάλη διαφορά ψήφων. Ο Πειραιώτης πολιτικός αύξησε μάλιστα τη δύναμή του φθάνοντας τις 24 χιλιάδες ψήφους (21.622 ψήφους το 2019).

Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εκλογών ανέφερε τα εξής:

“Ευχαριστώ από καρδιάς τους χιλιάδες Πειραιώτες και νησιώτες που με την ψήφο τους ανέδειξαν τη Νέα Δημοκρατία πρώτη δύναμη και εμένα για άλλη μια φορά βουλευτή. Είμαι περήφανος και συγκινημένος, για το εντυπωσιακό ποσοστό που πήραμε.
Θα συνεχίσουμε με σεβασμό και υπευθυνότητα να αλλάζουμε την πατρίδα μας, να δίνουμε λύσεις στα προβλήματα του τόπου. Προχωράμε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για την αυτοδύναμη Ελλάδα. Για την Ελλάδα της ελπίδας που θα ενώνει τους Έλληνες και θα τους κάνει πρωταγωνιστές σε έναν κόσμο που αλλάζει.
Αυτό μας ζήτησαν οι πολίτες, αυτό θα κάνουμε πράξη προχωρώντας τις
μεταρρυθμίσεις πιο γρήγορα. Ενισχύοντας μισθούς και συντάξεις, δημιουργώντας θέσεις εργασίας, στηρίζοντας τους νέους μας και την κοινωνία.”

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı