You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Το ΣτΕ δικαίωσε την Υδρα για τη νησίδα του Αγ. Γεωργίου

Το ΣτΕ δικαίωσε την Υδρα για τη νησίδα του Αγ. Γεωργίου

Το ΣτΕ δικαίωσε την Υδρα για τη νησίδα του Αγ. Γεωργίου

Η Νησίδα Άγιος Γεώργιος και με Απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας ανήκει διοικητικά στον Δήμο Υδραίων. Με την υπ’ αριθ. 2518/2022 απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, η οποία κοινοποιήθηκε χθες στον Δήμο, επιλύεται οριστικά και δικαστικά από το Ανώτατο Δικαστήριο το ζήτημα της διοικητικής υπαγωγής της νησίδας “Άγιος Γεώργιος”, καθώς διατάσσεται η Ελληνική Στατιστική Αρχή να διορθώσει στην απογραφή του 2011 τα απογραφικά όρια του Δήμου, ώστε να περιλαμβάνεται σ’ αυτά η εν λόγω νησίδα.
Σύμφωνα με τη Δημοτική Αρχή, τώρα εκκρεμεί η αγωγή ενώπιον των Διοικητικών Δικαστηρίων για την επιστροφή των χρημάτων που αδικαιολογήτως εισέπραττε ο Δήμος Λαυρεωτικής για κάποια χρόνια πριν επιλυθεί διοικητικά το ζήτημα από το Υπουργείο Εσωτερικών.
“Οφείλουμε ένα ουσιαστικό Ευχαριστώ στον Καθηγητή κ. Νικόλαο Χλέπα για τον άριστο νομικό χειρισμό της υπόθεσης καθώς και στη νομική Σύμβουλο του Δήμου μας κ. Γεωργία Μαραγκού για τη συνεχή νομική συμπαράσταση και προετοιμασία του Δήμου μας για αυτές τις μεγάλες δικαστικές μάχες. Τα συμφέροντα της Ύδρας μας είναι αδιαπραγμάτευτα! Όλοι Μαζί καταφέραμε πολλά! Πάλι Μαζί Μπορούμε περισσότερα!” τόνισε ο Δήμαρχος Γιώργος Κουκουδάκης.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı