You Are Here: Home » ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ » Το «πάρτυ» τελείωσε – Γράφει η Νάνσυ Αλευρά

Το «πάρτυ» τελείωσε – Γράφει η Νάνσυ Αλευρά

Το «πάρτυ» τελείωσε  – Γράφει η Νάνσυ Αλευρά

Παραμονές Χριστουγέννων στο Ιπποκράτειο. Πόνος, θλίψη, αγωνία, ανησυχία.

Το ανεπαρκές νοσηλευτικό προσωπικό, μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, τρέχει στους θαλάμους με τα συμπληρωμένα κρεβάτια να προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες. Να ανακουφίσει από τον πόνο, να πει μια καλή κουβέντα, να «νταντέψει» κάποιους ασθενείς και να τους καθησυχάσει ότι όλα παν καλά.

Τα περιστατικά πολλά, όπως και τα αιτήματα. Από τον θάλαμο 13 της Χειρουργικής λείπει η μαξιλαροθήκη ενώ στο 12 δεν υπάρχει κουβέρτα για να ζεστάνει την ηλικιωμένη γυναίκα που βγήκε πριν από λίγο από το χειρουργείο. Κάποια άλλη ασθενής δεν έχει ούτε μαξιλάρι! Ακόμα και το χαρτί υγείας είναι δυσεύρετο ή μάλλον πολυτέλεια.

Παρόλα αυτά, ο εορταστικός διάκοσμος στον όροφο της ΧΚ είναι πλουσιότατος. Δέντρο εδώ, δέντρο εκεί, δέντρο παρακεί. Τρία μεγάλα Χριστουγεννιάτικα δέντρα, υπερφορτωμένα με λαμπιόνια και στολίδια, τα οποία βρίσκονται σε απόσταση 70 μέτρων το ένα από το άλλο, θυμίζουν το «πάρτυ» και το πλιάτσικο των προηγούμενων ετών. Τις τρελές προμήθειες. Τη σπατάλη του δημοσίου χρήματος και τις χοντρές κονόμες κάποιων που λυμαίνονταν τα δημόσια νοσοκομεία  και παραμένουν ατιμώρητοι.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı